Radikal skrivao ukradene motore!

Policija privela na razgovor poslanika Momčila Duvnjaka

Radikal skrivao ukradene motore!

Crna Hronika -
Predsednik okružnog odbora SRS u Kruševcu saslušavan zato što mu je u dvorištu nađeno šest dvotočkaša, vrednih više od 100.000 €

KRUŠEVAC - Bahato!Momčilo Duvnjak, bivši poslanik SRS i predsednik okružnog odbora, zadržan je nekoliko sati u stanici policije zbog sumnje da je krio motore ukradene u inostranstvu, saznaje Kurir. Društvo u stanici pravio mu je i sin, koji je priveden zato što je vređao policajce i branio im pretres!

Policija je prekjuče došla do kuće Duvnjaka u Kruševcu, u nameri da proveri da li funkcioner SRS u dvorištu drži šest „oldtajmera“ vrednih više od 100.000 evra.

- Kad je čuo zašto su došli, Duvnjak se naljutio, njegov sin je počeo da se svađa s policajcima. Zbog toga su oni pozvali pojačanje. Posle saslušanja su pušteni na slobodu - naveo je sagovornik Kurira.

Duvnjaku ovo nije prvi incident, pa i ne čudi što ga zovu „poslanik rekorder u krivičnim prijavama“. Zbog problematičnog ponašanja i zloupotrebe poslaničkog statusa, članovi Administrativnog odbora Skupštine Srbije u julu 2011. predložili su da mu se ukine imunitet.

- Protiv njega dosad je podneto čak 13 krivičnih prijava. On je 11. juna 2010, u zgradi Opštine Kruševac, udario odbornika URS Vojkana Kulića, direktora gradske bolnice. Protiv njega je podneta prijava i zato što je napao radnika EPS koji je došao da mu iseče struju - kaže sagovornik Kurira.

Momčilo Duvnjak juče se nije javljao na telefon.

(NA. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track