TRI ŽENE POVREĐENE KOD IVANJICE: Izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa litice
Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

Žive ostale zahvaljujući sreći

TRI ŽENE POVREĐENE KOD IVANJICE: Izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa litice

Crna Hronika -

IVANJICA - Rano jutros oko 8.30 na putnom pravcu Ivanjica-Kušići dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene tri Ivanjičanke, od toga dve teško..

Ružica T. (60) je upravljala automobilom i ona je lakše povređena dok su teže prošle Dušica.S. (49), i Stojana R. (55) koje su bile sa njom u kolima.

Ružica je iz za sada nepoznatog razloga izgubila kontrolu nad volanom i sletela sa kolovoza u liticu, a žive su ostale zahvaljujući čistoj sreći jer se vozilo nakon nekoliko metara zaglavilo između dva drveta.

Ubrzo je stigla Hitna služba, policija i vatrogasci pa su uspeli da povređene izvuku i pruže im medicinsku pomoć.Načelnica Hitne službe u Ivanjici dr Marijana Lišanin potvrdila nam je da su povređeni odmah zbrinuti u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a nakon što im je ukazana pomoć hitno su upućeni u čačansku bolnicu.

- Dve žene imaju teške telesne povrede. Povređene smo pregledali, dobili su svu moguću zdravstvenu pomoć u našoj ustanovi ali zbog ozbiljnosti povreda kod dve pacijentkinje, morali smo da ih odmah uputimo u Zdravstveni centar u Čačku –kaže dr Lišanin.

(B. Bojović/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja