Najnovije vesti

Otrkivena laboratorija za proizvodnju metafetamina

hapšenje

Otrkivena laboratorija za proizvodnju metafetamina

Crna Hronika
Tokom akcije izvršeno je pretresanje više objekata u Kuli i Crvenki "i tom prilikom je pronađeno mesto gde je vršena proizvodnja sintetičke opojne droge metamfetamin".

BEOGRAD - Policija je na području Bača i Crvenke pronašla labaratoriju za proizvodnju sintetičke droge i uhapsila tri osobe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.U nastavku akcije "Bač“ koja se sprovodi u cilju otkrivanja laboratorija za proizvodnju opojnih sintetičkih droga, lišene su slobode tri osobe: Dragan J. (37) iz Crvenke, Violeta J. (40) i Aleksandar M. (44) iz Kule, navodi se u saopštenju.

Tokom akcije izvršeno je pretresanje više objekata u Kuli i Crvenki "i tom prilikom je pronađeno mesto gde je vršena proizvodnja sintetičke opojne droge metamfetamin".Od pripadnika ove grupe oduzeto je više komada vatrenog oružja, automobili marke "mercedes" i "audi" i oprema za prisluškivanje, navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je osumnjičeni Dragan J. "za potrebe više kriminalnih grupa proizvodio metamfetamin na nekoliko lokacija" i da je "jedna od laboratorija otkrivena pre mesec dana na Novom Beogradu, kada je lišeno slobode pet osoba".Osimnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...