JEDAN MUŠKARAC UBIJEN, A DRUGI RANJEN: Dečija svađa razlog krvavog obračuna dve porodice kod Tutina!
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

IZMIRILI POSLE 20 GODINA

JEDAN MUŠKARAC UBIJEN, A DRUGI RANJEN: Dečija svađa razlog krvavog obračuna dve porodice kod Tutina!

Crna Hronika -

TUTIN - Bajram Caković (46) preminuo je na putu do bolnice od posledica ranjavanja, a njegov komšija Smail Nurković (46) teško je povređen u obračunu ove dve porodice u selu Delimeđe kod Tutina.

Vatreni okršaj dogodio se u 11.30 časova. Policija je uhapsila S. N. (47),a navodni motiv pucnjave je dečja svađa.

- Na mesto pucnjave došao je sedamnaestogodišnji sin ubijenog, koji je osumnjičenog povredio nožem - kaže izvor blizak istrazi. Komšije iz sela Delimeđe kažu da su čule tri pucnja za koja sumnjaju da su ispaljena iz pištolja.

- Nurkovići i Cakovići bili su 20 godina u svađi. Nedavno su se svi familijarno izmirili i izgladili odnose. Deca ko deca, sve je počelo naivno. Od igre preko svađe, a nakon toga i tuča. Mali Nurković je otišao kući i žalio se da ga je dečak iz porodice Caković dirao. Otac je otišao kod Cakovića da reše svađu dece. Mislili smo da je sve u redu nakon izmirenja i da će odnosi te dve porodice biti dobri - pričaju komšije porodica Nurković i Caković.

Portparol Tužilaštva Adnan Baćićanin rekao je da su tužilac i policija obavili uviđaj na terenu i da će se više informacija znati danas tokom dana.

- Možemo da potrvrdimo da je jedan muškarac podlegao povredama zadobijenim iz vatrenog oružja, dok je drugi teško povređen i prebačen je u novopazarsku Opštu bolnicu, rekao je Baćićanin.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon pucnjave rođaci su obojicu muškaraca privatnim kolima transportovali za Novi Pazar.

Načelnik Hirurskog odeljenja novopazarske bolnice doktor Kemal Brničanin rekao je da je stanje povređenog stabilno.

-U zdravstvenom centru spremni smo dočekali povređene, ali da je jedna osoba podlegla povredama tokom vožnje. Učinili smo sve što smo mogli, ali spasa nije bilo - naveo je Brničanin.

( Jelena Ivić/A.N.)

KRVAVI OBRAČUN KOD TUTINA: Jedan muškarac ubijen, drugi teško ranjen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track