Crna Slađana, što ubi Jovana?!

Tragedija u Mladenovcu

Crna Slađana, što ubi Jovana?!

Crna Hronika -
Rođaci Slađane S. (34) još ne mogu da poveruju da je mogla da surovo ubije svog trogodišnjeg sina jedinca

MLADENOVAC - Tuga i očaj!Slađana S. (34), koja je u petak ubila svog trogodišnjeg sina Jovana, danas bi trebalo da bude privedena istražnom sudiji na ispitivanje. Podsetimo, ona je u porodičnoj kući u selu Mladenovac dete davila rukama, a zatim ga nožem ubola u stomak. Posle zločina oprala je ruke i pozvala policiju.U Slađaninoj kući juče su se okupili rođaci, prijatelji i komšije da izjave saučešće njenom mužu Zoranu, deveru i svekrvi.- Crna Slađana, što ubi Jovana?! Što si to uradila? - tiho je ponavljala jedna rođaka ispred kuće.Slađanina porodica je u šoku. Muž Zoran je očajan i ne izlazi iz kuće.- Ostavite ga na miru... Njemu je najteže. Nije ni sanjao da će žena kojom se oženio da digne ruku na njihovo dete... Ne zna šta ga je snašlo. Pod sedativima je - kaže jedan komšija, koji je zamolio novinare da se udalje.Jovan je bio ljubimac porodice. Rođen prerano, u sedmom mesecu, bio je čuvan i mažen.- Pazili su ga kao malo vode na dlanu. Ali eto, jadno dete, nije mu bilo suđeno da odraste - priča komšija.Zoran i Slađana počeli su da žive zajedno u njegovoj kući pre četiri godine. Godinu dana kasnije dobili su Jovana.- Zoran je bio presrećan kad se mališan rodio. Častio je celo selo tog dana. Obožavao je dečaka, a o Slađani nikada nije rekao nijednu ružnu reč, mada su svi govorili da je čudna. Znalo se da ima psihičke probleme jer se lečila u „Lazi Lazareviću“, ali niko nije očekivao ovako nešto - priča komšinica porodice S.

Zločin se dogodio u ovoj kući
Zločin se dogodio u ovoj kući

Samo Slađana zna istinu- Kobnog dana dete je plakalo u dvorištu i Slađana ga je uvela unutra da ga uspava. Bili su sami u kući kad ga je ubila. Samo ona zna šta se tamo dogodilo. Da su ukućani primetili bilo šta čudno kod nje, naravno da bi učinili nešto i sprečili ubistvo. Ovako, ko je mogao da pomisli da će se ovo desiti... Nije tačno da su hteli da se razvedu - rekao je rođak koji nije želeo da se predstavi.

Majke monstrumiapril 2012. Milena StojanoviĆ (26) iz Pejakovca kod Žitorađe, profesionalni vojnik, zarila je nož u srce svojoj 13-mesečnoj ćerki, pa probala da se ubije.jun 2011. Anita S. (35) bacila je s terase četvrtog sprata na Trgu kralja Aleksandra u Nišu svoje dvoje dece, pa se ubila. K. S. (2) poginuo, a petogodišnja A. S. (5) povređena.jul 2010. Marina Andrejić ubila je motikom svog sina Đorđa u ataru sela Majilovac kod Velikog Gradišta, pa prijavila njegov nestanak.januar 2009. Biljana L. (30) iz Donjih Nedeljica kod Loznice ubila je tek rođene blizance, dečaka i devojčicu.april 2009. Radmila S. iz Bele Crkve ubila je svoje tek rođene blizance, dečake.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja