MANIJACI: Trojica oteli i silovali devojčicu (15) više od četiri sata!
Foto: Shutterstock

Trojica Nišlija u pritvoru

MANIJACI: Trojica oteli i silovali devojčicu (15) više od četiri sata!

Crna Hronika -

NIŠ - Trojica mladića N. I. (20), S. Ž. (24) i N. J. (27) uhapšeni su zbog sumnje da su pre četiri dana opili devojčicu (15), a zatim se nad njom seksualno iživljavali. Oni su identifikovani i uhapšeni dan nakon gnusnog zločina i protiv njih je podneta krivična prijava zbog obljube nad nemoćnim licem.

Kako Kurir saznaje, devojčica je oteta u blizini Crkve Svetog Pantalejmona, u niškom naselju Pantelej, gde su je trojica napsanika ugurali u automobil, a potom odvezli do kuće jednog od njih.- Najpre su je naterali da pije alkohol, a kad su je opili, sva trojica su je silovali puna četiri sata, nakon čega su je pustili - kažu Kurirov izvor iz istrage.Žrtva od straha i stramote nije smela da se požali roditeljima šta joj se dogodilo, već se za savet obratila sestri.- Sestra ju je odvela na ginekološku kliniku niškog kliničkog centra, a lekari koji su je pregledali pozvali su policiju. Žrtva nije mogla da se seti kojim vozilom je oteta, tvrdeći da nijednog od trojice silovatelja ne poznaje. Policija je, međutim, uspela da ih identifikuje i uhapsi.

OdbranaĆUTE I NEGIRAJUKako saznajemo, dvojica uhapšenih su se branila ćutanjem, dok je treći izneo odbranu. On je tvrdio da nije znao da je devojčica maloletna, te da je s njom imao dobrovoljni seksualni odnos. Takođe, kako saznajemo, on je kazao da je devojčicu znao odranije, te da nije tačno da su je na silu odveli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track