Najnovije vesti

DVAPUT HLADNOKRVNO UBIO, A PROŠAO BEZ PROBLEMA: Monstrum iz Vratarnice prevario i poligraf!
Foto: Kurir/Printscreen RTS

Ne pokazuje ni trunku kajanja za ono što je uradio

DVAPUT HLADNOKRVNO UBIO, A PROŠAO BEZ PROBLEMA: Monstrum iz Vratarnice prevario i poligraf!

Crna Hronika

ZAJEČAR - Vladica Rajković, koji je ubio devojčicu Anđelinu Stefanović, još 18. juna je ubio i Draganu Stanković, a 24. juna je prošao poligraf bez problema. O svojim zlodelima govori bez trunke kajanja.

Pošto je Vladica Rajković iz zaječarskog sela Vratarnica priznao istražnim organima da je, osim devojčice Anđeline Stefanović, ubio i Draganu Stanković (47) iz tog mesta, na površinu izlazi sve više detalja o nedelima ovog hladnokrvnog monstruma!

BAKA DRUGE ŽRTVE MONSTRUMA PREDOSEĆALA ZLO: Ko zna gde je, raspala se negde!

Rajković je Draganu Stanković ubio još 18. juna, a kad je prijavljen njen nestanak policija je povela istragu i pozvala na poligrafsko ispitivanje više od 20 ljudi, ali niko od njih nije dao razloga za sumnju da je povezan sa nestankom. Rajković je 24. juna bio na poligrafu i „prošao” bez problema!

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da se ovakva ličnost retko sreće. Rajković ne pokazuje ni trunku kajanja za ono što je uradio, potpuno hladnokrvno govori o ovim događajima kao da ne shvata šta je uradio, pišu Novosti.

Ubijena Dragana Stanković (Foto: Privatna arhiva)
Ubijena Dragana Stanković (Foto: Privatna arhiva)

Kako je ispričao istražnim organima, on je kobnog dana tokom svađe krenuo da davi Draganu Stanković u njenoj kući, a kad je počela da krklja, dohvatio je čekić i udario nesrećnu ženu u glavu i naneo joj smrtonosne povrede. Potom je umotao telo u jorgan, stavio ga u kolica za prevoz đubreta i tako prošao gotovo celo selo! Stigao je do jedne padine i prevrnuo kolica tako da se telo skotrljalo u Timok.

Sutra uveče došao je da vidi leš i video da telo pluta u vodi. Zagazio je u reku i krenuo da vuče telo uzvodno oko pola kilometra. Stigao je do železničkog mosta i tu je gurnuo telo duboko pod neko granje kako ne bi moglo da ispliva, a potom se vratio kući.

Pitanje je da li bi se i kada ovaj slučaj rasvetlio da posle Rajkovićevog stravičnog zločina nad malom Anđelinom Stefanović njegova porodica nije izrazila sumnju da je povezan i sa nestankom Dragane Stanković.

(Večernje novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...