Najnovije vesti

TUGA DO NEBA: Majci nisu dali da vidi unakaženu ćerku
Foto: Kurir/ Dragan Ilić

Sahranjena žrtva Vladice Rajkovića

TUGA DO NEBA: Majci nisu dali da vidi unakaženu ćerku

Crna Hronika

Poslednjem ispraćaju Anđeline Stefanović (3), koju je silovao i ubio Vladica Rajković, prisustvovao veliki broj ljudi, lelek parao nebo

ZAJEČAR - Trogodišnja Anđelina Stefanović iz Vratarnice kod Zaječara, žrtva komšije monstruma Vladice Rajkovića, sahranjena je juče po podne na lokalnom groblju.Mimohodu u porodičnoj kući Stefanovića i ispraćaju do večne kuće prisustvovalo je i staro i mlado iz Vratarnice, rođaci i prijatelji iz okolnih sela.- Rano moja, dušo moja, Anđelina, ko će baki vodu da donese, ko će da je razveseli ovako tužnu, gde mi te vode, čedo moje. Ruke ti se osušile dabogda, zlotvore - naricala je baka Dušanka dok su beli kovčeg s telom devojčice utovarivali na traktorsku prikolicu.

Poslednji put sa ćerkom... Majka Danijela pored kovčega
Poslednji put sa ćerkom... Majka Danijela pored kovčega

Majka Danijela tiho je ridala. Oči presahle od suza, glas zastao od bola, presamićena i unezverena, kao da još nije svesna kakva ju je tragedija zadesila. Kako saznajemo, njoj nisu dali da vidi unakaženo telo ćerkice, pa su nesrećnoj devojčici odeću obukli članovi porodice.

Pažnju meštana i brojnih novinara privuklo je prisustvo Nebojše, oca ubice Vladice i Perice, njegovog mlađeg brata. Skrušeni Vladičin otac Nebojša samo je tiho izgovorio: „Nesreća! Obrukao nas je zauvek, samo da ga se odreknemo.“ Perica, brat ubice, sve vreme je pomagao oko dočeka pri mimohodu, poneo je Anđelinin kovčeg i pratio ga pored prikolice do groba.

Lelek iz kuće ubiceVLADO, ŠTA UČINI!Lelek se juče razlegao i iz kuće u kojoj je sa ocem, babom i dedom živeo ubica Vladica Rajković.- Vlado, čokolado, dušo babina, kad će baba da te više vidi živog pre smrti. Šta učini, dete, da te više nikada ne vidim - naricala je juče pred kućom pleneći pažnju prolaznika Ilinka, baba ubice Vladice Rajkovića.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...