Najnovije vesti

NAPREDAK U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Policija zna ko je umešan i ko prikriva zločin!

Mladen Mijatović otkriva

NAPREDAK U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Policija zna ko je umešan i ko prikriva zločin!

Crna Hronika

Od ubistva pevačice Jelene Marjanović prošlo je više od tri i po meseca. Ona je nestala 2. aprila, a njeno telo je pronađeno dan kasnije na nasipu Crvenka u Borči.

Nove detalje istrage otkriva novinar TV Pink Mladen Mijatović koji je među prvima video njeno unakaženo telo.Mijatović je među prvima izašao na mesto zločina i video kako je izgledalo telo ubijene pevačice.

- Glava joj je bila potpuno smrskana. To je jedna teška i jeziva scena - rekao je Mijatović opisujući kako je izgladao leš svirepo ubijene Marjanovićke.Policija, kako je dodao, i dalje radi svoj posao, ali kako vreme prolazi sve je teže naći ubicu ili osobu osumnjičenu za ubistvo.

Mesto zločina, Foto: Kurir
Mesto zločina, Foto: Kurir

- Dobro je što se ne hapsi neko po svaku cenu kako bi javnost bila zadovoljena, već će biti uhapšena osoba koja je izvršila zločin kada budu dovoljno jaki argumenti protiv nje - smatra Mijatović.

Prema njegovim rečima, u ovom trenutku policija ima relativno pristojna saznanja o tome ko je, ne izvršio direktno zločin, ali ko je umešan u zločin ili prikriva zločin, odnosno ko je možda saučesnik.

- Međutim, bez konkretnih dokaza na osnovu kojih bi ubica bio uhapšen nema svrhe hapsiti ni te pomagače. Ni za njih nema dovoljno materijalnih dokaza kako bi završili u zatvoru - dodao je Mijatović.

(Pink)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...