NASILJE NA ŽELEZNIČKOJ STANICI PETROVARADIN: Grupa mladih napala i pretukla otpravnicu vozova
Foto: Fonet

Pobegli sa mesta napada

NASILJE NA ŽELEZNIČKOJ STANICI PETROVARADIN: Grupa mladih napala i pretukla otpravnicu vozova

Crna Hronika -

NOVI SAD - Grupa mladih ljudi napala je danas otpravnicu vozova "Infrastrukture železnice Srbije" Milanu Stojanović u železničkoj stanici Petrovaradin, dok je savesno obavljala svoj posao, saopšteno je iz tog preduzeća.

Kako je navedeno, Stojanović je rano jutros, izašavši na peron da dočeka i otprati nailazeći voz, primetila neprikladno ponašanje tri mlađe ženske i jedne muške osobe, koji su bili u vidno alkoholisanom stanju i zamolila ih da se pomere sa koloseka, a onda su je verbalno, a potom i fizički napali i povredili.

Povređena otpravnica vozova je kolima hitne pomoći prevezena u dežurnu medicinsku ustanovu, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede, a policija traga za vinovnicima tog događaja, koji su pobegli sa lica mesta.

Iz Infrastruktura železnica Srbije podsećaju da to nije prvi napad na otpravnike vozova i da je novembra 2008. godine povređen čuvar, kao i slučaj sa tragičnim ishodom aprila 2005. godine, kada je od posledica napada na radnom mestu preminula otpravnica vozova u železničkoj stanici u Sremskim Karlovcima.

"Infrastrukture železnice Srbije" apeluju na građane i korisnike usluga da se primereno ponašaju, kako bi se izbegli takvi incidenti, kao i da poštuju upozorenja zaposlenih, jer su ona upućena prevashodno u cilju bezbednosti svih koji se nalaze u zoni železničke infrastrukture.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track