2 DECE OSTALO SIROČAD Dejan pucao u suprugu iz pištolja, a onda se ubio!

Još jedna žrtva ljubomornog muža

2 DECE OSTALO SIROČAD Dejan pucao u suprugu iz pištolja, a onda se ubio!

Crna Hronika -

Dejan Canić (52) iz Sokobanje odveo ženu Marinu (39) na ručak na Rtanj kako bi, navodno, izgladili odnose, iza njih ostalo dvoje maloletne dece

Dejan Canić (52) iz Sokobanje ubio je svoju suprugu Marinu (39), a potom je izvršio samoubistvo. Tela bračnog para koji je nestao pre dva dana pronađena su juče ujutru na planini Rtanj.Kako saznajemo, Dejan, koji je bio u svađi s Marinom, najverovatnije zbog ljubomore, predložio je u nedelju supruzi da se pomire i da odu zajedno u jednu kafanu na Rtnju.Pakleni plan- Svađe je bilo i neposredno pre tragedije. Dejan se potom navodno pokajao i izvinio supruzi. U znak pomirenja predložio joj je da odu na ručak, što je ona prihvatila. Međutim, on je planirao nešto mnogo gore - priča izvor blizak istrazi.Kako saznajemo, dok se Marina spremala za odlazak na ručak pomirenja, Dejan je odjurio do stana u gradu i od jedne rođake uzeo pištolj.- Rođaka ga je videla uznemirenog i posumnjala je da sledi neka nevolja, pa je obavestila ostale ukućane. Međutim, njih dvoje su se u međuvremenu odvezli, a niko nije znao u kom su pravcu otišli. Kad se sutradan nisu pojavili, rodbina je slučaj prijavila policiji. Posle pretrage terena, Cenići su nađeni mrtvi na jednom poljskom, nekada vojnom putu na Rtnju, u ataru sela Rujišta. Pretpostavlja se da je zločin izvršen u nedelju oko 22 sata. Dejan je pucao u suprugu iz pištolja, a potom izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu. Leševi su nađeni oko 25 metara od glavnog puta - navodi naš sagovornik.Dejan i Marina su ostavili za sobom dve maloletne ćerke, jednu na početku osnovne, a drugu na startu srednje škole. Komšije kažu da je uzrok tragedije najverovatnije ljubomora. Navodno, Marina se lečila od raka.- Marina je bila vesela, druželjubiva i ljubazna žena, što se izgleda nije dopadalo Dejanu, pa je povremeno dolazilo do bračnih razmirica.Dejana treba spaliti- Marina je bila divna žena. U prodavnici koju je držala uvek je bila ljubazna prema svima. Često smo zajedno vodile decu u školu. Bila je pažljiva i brižna majka. Verujem, i uzorna supruga. Ali ako je tačno da ju je Dejan ubio, ne treba ga sahranjivati, već spaliti - kaže Marinina prijateljica.

Težak životMARINU USVOJILA TETKAPoznanici kažu da je Marina kao devojka došla iz sela Prekonozi.- Usvojila ju je tetka Slavka koja ju je školuovala. Nakon udaje sagradila joj je u dvorištu prodavnicu koja je registrovana na Marinino ime. Suprug Dejan bio je zaposlen u Tehničkom pregledu „Uzor“ u Sokobanji. Naizgled su bili srećna porodica - pričaju poznanici Cenića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track