INCIDENT U SLANCIMA: Pregazio mi sina kao da je pas!
Foto: Marina Lopičić

Strašno

INCIDENT U SLANCIMA: Pregazio mi sina kao da je pas!

Crna Hronika -

P. M. ga je namerno udario kolima samo zato što ga je opomenuo da ne prave buku, priča majka Gorana Brankovića (43), koji je zadobio teške povrede

BEOGRAD - Goran Branković (43) iz beogradskog naselja Slanci teško je povređen kad ga je, kako njegova porodica tvrdi, automobilom namerno udario P. M., samo zato što je njega i njegove prijatelje opomenuo da ne prave buku!Jezivu scenu gledali su Brankovićev 12-godišnji sin i majka Radojka. Branković je s teškim povredama prevezen u Urgentni centar, a vozač je priveden i protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom postupku.Dečak: Ubiše mi tatuBrankovićeva porodica tvrdi da je on udaren na trotoaru preko puta svoje kuće, u Ulici Maršala Tita kod broja 96, u noći između prošlog četvrtka i petka oko pola sata iza ponoći. Njegova majka Radojka objašnjava da se već duže vreme nedaleko od njihove kuće, u napuštenom magacinu preduzeća „ Povrtar“, okuplja grupa mladića.- Dolaze svojim kolima, piju, drogiraju se, puštaju muziku, turiraju vozila... Ne može da se spava od njih. Te noći Goran je otišao da ih opomene i rekao im da će zaključati kapiju ako se ne raziđu. Krenula sam za njim da se ne posvađaju - priča potresena majka i dodaje:- Posle rasprave, revoltirani mladići izašli su iz dvorišta, a moj sin krenuo je kući. Preko puta naše kapije na trotoaru P. M. je svojim automobilom namerno udario Gorana, kao da je pas. Gledala sam sa unukom kako mi dete pada na haubu, glavom udara u šoferšajbnu, a potom je leteo nekoliko metara uvis i pao na asfalt, dok je vozač pobegao u pravcu Velikog sela - tvrdi plačući Radojka dok nam pokazuje mesto gde je, kako kaže, pokušano ubistvo njenog sina.Prema njenim rečima, sve je trajalo svega nekoliko sekundi.- Sin mi je ležao na putu, a ulicom se prolamao krik unuka: „Ubiše mi tatu!“ Prišli smo Goranu, ali on ni glas nije mogao da pusti. Čulo se jezivo krkljanje dok mu je krv lila iz usta i nosa - kaže Radojka i dodaje da je vrisku nje i unuka čuo komšiluk, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju.Na njenu priču nadovezuje se suprug Radivoje.Jedva preživeo- Bio sam u bolnici kad se to dogodilo. U petak sam izašao na sopstvenu odgovornost kako bih otišao da vidim sina u Urgentnom centru. Ima povredu glave, levo oko mu je zatvoreno. Nisam mogao ni da ga poljubim, te sam mu ljubio noge i ruke... Jedva da je živ - jecajući priča otac slomljen od bola i dodaje da njegov unuk, Goranov sin, koji je video kako mu kola udaraju oca, ima noćne more.U MUP su naveli da je vozač ubrzo nakon nesreće priveden i protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Sakrio kola u MirijevuPOLOMLJENA ŠOFERŠAJBNABrankovićev otac Radivoje, kako kaže, nije imao informacije o tome da je vozač uhapšen pa je na svoju inicijativu tražio vozača i automobil kojim je udaren.- Saznao sam da je vozilom marke „sab“ upravljao P. M. i da je nakon obaranja mog sina pobegao u Mirijevo, gde inače živi. Automobil je sakrio u jednoj garaži u Mirijevu. Na automobilu su vidljivi znaci udarca, na više mesta ulubljena je hauba, a na levoj strani, kojom je povređeni udaren, polomljena je šoferšajbna - tvrdi stariji Branković, koji nam je prosledio fotografije vozila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track