STRUJA UBILA OCA PETORO DECE: Pokušao da se nelegalno priključi na električnu mrežu

Nesreća u izbegličkom naselju

STRUJA UBILA OCA PETORO DECE: Pokušao da se nelegalno priključi na električnu mrežu

Crna Hronika -

Telo Bobana Mladenović (36) iz Rakovice pronašla je supruga Maja juče oko šest sati ujutru u travi, 20 metara od kuće u kojoj je trebalo da živi s porodicom

BEOGRAD - Boban Mladenović (36) iz Rakovice, otac petoro maloletne dece, nastradao je od udara struje dok je pokušavao da se nelegalno priveže na električnu mrežu.Nesreća se dogodila u utorak uveče u izbegličkom naselju na Kružnom putu nedaleko od ulaza u Resnik.Telo našla ženaTelo Mladenovića pronašla je supruga Maja juče oko šest sati ujutru u travi, 20 metara od kuće u kojoj je trebalo da živi s porodicom.- Ležao je na stomaku. Mislila sam da je živ i pokušala sam da ga okrenem, ali je i mene udarila struja. Žica mu je bila na vratu, a iz usta i nosa mu je tekla krv... Struja mu je spržila vrat, imao je ogromnu opekotinu. Tražila sam ga skoro celu noć, a on je mrtav ležao nedaleko od kuće u kojoj smo planirali da se skućimo - priča kroz plač Bobanova žena.

Očajna... Bobanova žena Maja s decom
Očajna... Bobanova žena Maja s decom

Okružena sa petoro dece, ona dodaje da je Mladenović prekjuče oko šest sati rekao da izlazi iz kuće.- Kazao je: „Idem, ženo, da nam povežem struju da ne sedimo u mraku, ima zmija i pacova.“ Rekla sam mu da ne ide, da se ne igra strujom, i verovala sam da me je poslušao. Otišla sam do prodavnice, a njega nigde nije bilo. Zvala sam sestru da proverim da nije tamo, ali ni oni ništa nisu znali. Tražila sam ga celu noć po ovoj travuljini, nisam mogla da ga nađem - kuka na sav glas Maja.Prema njenim rečima, pre mesec dana doselili su se iz Leskovca u izbegličko naselje kod njene sestre i zeta i trebalo je da se usele u jednu od tri napuštene kuće.

Mesto nesreće... Kabl koji je usmrtio Bobana
Mesto nesreće... Kabl koji je usmrtio Bobana

Ostala sama s decom

- Ništa nismo imali u Leskovcu. Sa decom smo bili u kući u kojoj je krov počeo da se ruši, a Bobanov otac nije hteo da nas primi u njegovu kuću. Došli smo ovde da nađemo mir i podignemo decu. Šta ću sad sama s njima? - jaukala je od bola nesrećna žena. Na mestu gde je telo pronađeno ostao je kotur ogolele žice, koju je nesrećni Mladenović držao u rukama.Supruga Maja držala je njegov telefon i torbicu.- Samo ovo mi je ostalo od njega i naše petoro dece. Najstarija ćerka ima 10 godina, najmlađi svega 10 meseci. Boban je bio pošten, dobar čovek, muž i otac... Mučili smo se za njih kako smo znali i umeli - jada se potresena žena.

Iste večeriUKRADENO 70 METARA KABLANeposredno pre tragedije koja se dogodila u Rakovici policiji je prijavljena krađa kablova, te se proverava da li je nastradali bio u grupi lopova.- Ukradeno je oko 70 metara kabla. Nije sigurno, ali sumnja se da je u grupi koja je krala bio i nastradali Mladenović - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track