STAKLOREZAC MONSTRUM Uhvatila sam mog oca da na tavanu bludniči nad mojim ćerkama od 4 i 5 godina!
Foto: Dragana Udovičić

Radiša M. (63) uhapšen posle zločina u Golupcu

STAKLOREZAC MONSTRUM Uhvatila sam mog oca da na tavanu bludniči nad mojim ćerkama od 4 i 5 godina!

Crna Hronika -

Majka zatekla pripitog oca sa spuštenim šorcem kako zlostavlja njene ćerke. Sin i žena brane monstruma, hteli sve da zataškaju

Staklorezac Radiša M. (63) iz Golupca uhapšen je zbog sumnje da je u petak na tavanu svoje kuće obljubio svoje unuke od četiri i pet godina. Slučaj je istog dana policiji prijavila Radišina ćerka i majka devojčica.Osumnjičenom, koji je, kako nezvanično saznajemo, i pre tri meseca prijavljivan za slično krivično delo, nakon policijskog zadržavanja određen je pritvor od 30 dana.Majka dece za Kurir objašnjava da je dva dana pre tog jezivog čina otišla kod roditelja i brata u goste i da pored ćerki ima i osmogodišnjeg sina.

- U petak oko podneva moj sada bivši otac je zvao devojčice da odu na tavan da uzmu igračke. Nisam ništa posumnjala, zadržali su se oko 15 do 20 minuta. Bio je pripit i majka mi je rekla da odem da vidim šta se dešava. S vrata sam videla mog oca, koji je bio okrenut leđima. Mlađa ćerka je bila ispred njega, dok je starija bila pored. Imo je spušten šorc. Bila sam u šoku, rekla sam deci da izađu napolje, a i on sam je terao mlađu od sebe - objašnjava majka devojčica.Baba uz deduOna dodaje da je s decom otišla do majke i da joj je ispričala šta je videla.- Samo mi je prošlo kroz glavu šta je moglo da se desi, a majka nije reagovala na to. Kad je otac sišao, očekivala sam da će nešto da uradi, međutim, ni tad se nije dogodilo ništa. Pre toga pitala sam decu šta se dešavalo na tavanu, a one su mi objasnile da ih je deda terao da ga oralno zadovolje. Starija je ispričala da je videla i čula dedu kako tera seku da „pumpa puža“ (polni organ). Kad je rekla da neće, on je rekao da mora - priča uznemirena žena.Ona kaže da su je majka i rođeni brat molili da oca ne prijavljuje policiji.- Kad sam rekla majci da reaguje, samo mi je rekla: „A šta da mu radim!“ Brat takođe ništa nije želeo da preduzme, iako i sam ima dvanaestogodišnju devojčicu u toj kući. Ja sam pokupila svoju decu i na putu do kuće u Požarevcu prijavila ga policiji - ispričala je majka za Kurir.Kako kaže, ne želi više da čuje za oca.- Prvi put kad ga budem videla, pljunuću ga i poželeću mu da mrtav izađe iz zatvora. A kad ga budu sahranili, ni sveću neću da mu zapalim. Mnogo sam volela oca, ovim mi je slomio srce - kaže uplakana majka zlostavljanih devojčica.

Brat brani oca

S druge strane, Radišin sin ne veruje u sestrinu priču i tvrdi da je namerno želela da napakosti ocu.- Dan uoči njenog prijavljivanja, tražila je ocu i meni pare. Dali smo joj, a želela je da mu nešto namesti, pretila je: „Niste ni svesni kakvu pakost mogu da vam napravim“ - priča sin uhapšenog i dodaje da je njegova sestra namerno iskoristila činjenicu da je njegovog oca pre tri meseca četrnaestogodišnja devojčica iz Golupca prijavila za seksualno zlostavljanje.- Iako mi je sestra, moram da kažem da se godinama bavi prevarama. Ima petoro dece, s tim što su dvoje najstarijih sa ocem u Nemačkoj, a s drugim mužem ima još troje. Ona ne vodi računa o njima. Kada sam je pitao šta se tačno dogodilo i zašto je prijavila oca, ispričala mi je drugu priču, da je navodno videla oca kako sedi na krevetu i njene ćerke kako ga zadovoljavaju. Mami je ispričala da ništa nije videla - kaže sin osumnjičenog za zlostavljanje i dodaje da ima ćerku od 12 godina i da nijednog trenutka nije posumnjao na oca.

Razgovor s psihologomDECA POTVRDILA PRIČUMajka žrtava kaže da su njene ćerke dva sata nakon prijave bile kod policijskog psihologa i da su sve isto ispričale i njima.- Ono što mi starija ćerka nije rekla, a rekla je psiholozima jeste to da joj je deda stavljao ruku u gaćice - kaže majka.

Ko će da odgovaraPUSTILI GA POSLE ZLOSTAVLJANJARadišu je pre tri meseca za seksualno zlostavljanje prijavila četrnaestogodišnja devojčica. Radišina ćerka kaže da do petka nije verovala toj devojčici, ali da se sada situacija promenila.- Mislila sam da ta devojčica laže, a sad sumnjam da je moj otac možda i sa bratovljevom ćerkom radio slične stvari, ali da to moj brat i majka kriju zarad mira u porodici - ispričala je majka devojčica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track