NOVE ŽRTVE PEDOFILA IZ BEOGRADA: Koliko daleko smeš da ideš s muškarcem?

Uhapšen manijak Dragan Ž.

NOVE ŽRTVE PEDOFILA IZ BEOGRADA: Koliko daleko smeš da ideš s muškarcem?

Crna Hronika -

Slao poruke devojčici (12) koja živi u blizini Trstenika, a nakon našeg jučerašnjeg teksta porodica otkrila da je to isti čovek koji je uhapšen u sredu

BEOGRAD/BEČ - Nakon što je Kurir u jučerašnjem broju objavio ispovest majke koja je ulovila pedofila glumeći svoju ćerku, otkrivaju se novi slučajevi pokušaja obljube maloletnika.Tako je E. M., državljanka Srbije koja živi u Beču, nakon što je videla članak u Kuriru, otkrila da je Dragan Ž. (66), pedofil iz Beograda koji je uhapšen u sredu, lascivnim porukama na Fejsbuku uznemiravao i njenu bratanicu (12).

- Sledila sam se kad sam videla tekst u vašim novinama! Sigurna sam da je isti čovek pisao i mojoj bratanici, koja živi u blizini Trstenika. Te poruke smo slučajno otkrili na porodičnoj večeri, kad je kod nas bila na raspustu. Naime, ujna je tražila njen telefon, jer je smatrala da nije bezbedno da devojčica njenog uzrasta ima Fejsbuk. Kad je ušla u poruke, imala je šta i da vidi - kaže uznemireno naša sagovornica.Prema njenim rečima, pedofil je devojčici poruke uvek slao kasno u noć, upućujući joj komplimente koji ne priliče jednom detetu. Čitajući poruke, porodica je ostala šokirana. Uplašeni za bezbednost devojčice, bili su u stanju da krenu za Srbiju kako bi ga namamili porukama i uhvatili.

- „Toliko si šarmantna i seksi. Koliko daleko smeš da ideš u ćaskanju s jednim iskusnim muškarcem, i ne samo u ćaskanju. Kako si dobraaa, jako želim da se bliže upoznamo, imam puno toga lepog da ti pričam“.

Eto, takve poruke joj je slao. To je isti čovek koji je uznemiravao tu devojčicu iz Beograda. Veoma smo se uplašili, ona je naivna i povodljiva, živi sa ocem i bakom. Ona mu je, ne znamo iz kog razloga, odgovorila na poruku da jeste spremna. Kad smo joj objasnili, ona nas je upitala kako on uopšte može nju da nađe. Satima smo razgovarali s njom, ona je plakala, shvatila je i izbrisala Fejsbuk profil - kaže za Kurir tetka potencijalne žrtve.Kako navodi, još uvek nije smogla snage da za to javi bratu, zbog smrtnog slučaja njegovog prijatelja.- Joj, da se videla s njim, ko zna da li bi danas bila živa. Ono što on radi i svi pedofili, pa to je da ih obesiš i ubiješ! Šta da je, ne daj bože, negde sreo, odveo, oteo silovao i ubio? - pita se kroz suze naša sagovornica i zaključuje da ovakvim monstrumima treba stati na put.

- Želim samo da je zaštitim, jer se toliko ružnog dešava oko nas i naše dece. Nažalost, ovakva bolest je postala naša svakodnevica - zaključuje ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track