OKRŠAJ U TERETANI NA BANJICI Čim je pucao u Iliju, Toder je ušao u BMW. Nije se čula škripa guma!

Okršaj u Sportskom centru Banjica

OKRŠAJ U TERETANI NA BANJICI Čim je pucao u Iliju, Toder je ušao u BMW. Nije se čula škripa guma!

Crna Hronika -

Ilija J. (44) teško ranjen, napadač Toder B. (41) posle pucnjave pobegao u BMW X5 ka centru Beograda!

Ilija J. (44) teško je ranjen u teretani u Sportskom centru Banjica kad je na njega juče oko 11 sati, kako nezvanično saznajemo, Toder B. (41) ispalio osam hitaca iz pištolja i potom pobegao crnim džipom BMW X 5 stranih tablica.Ilija je s tri prostrelne rane na nogama prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, a policija je identifikovala napadača i očekuje se brzo hapšenje.

Mimoišli se... Ranjeni Ilija i Toder bili su članovi teretane, ali su vežbali u različitim terminima
Mimoišli se... Ranjeni Ilija i Toder bili su članovi teretane, ali su vežbali u različitim terminima

Neraščišćeni odnosi

Sumnja se da su motiv napada neraščišćeni računi odranije.Prema nezvaničnim informacijama, ranjeni muškarac i napadač su već neko vreme članovi teretane, ali su u nju dolazili u različitim terminima.- Napadač je u teretani slučajno video povređenog Iliju, s kojim navodno ima neraščišćene račune. Izašao je iz teretane i iz crnog džipa uzeo pištolj. Vratio se u teretanu, ali je Ilija J. u međuvremenu završio i otišao u svlačionicu. Napadač ga je tražio po teretani, a potom je i on otišao do svlačionice i počeo da puca povređenom u noge. Najpre je ispalio pet hitaca i napravio pauzu, a potom još tri - objašnjava izvor Kurira blizak istrazi.On dodaje da je napadač nakon pucnjave brzo izašao iz teretane, ali i da su treneri koji su čuli hice otišli do svlačionice, gde su u lokvi krvi zatekli ranjenog Iliju J.- Primetili su da je jedan od metaka pogodio arteriju. Srećom, dobro su mu podvezali ranu, inače bi povređeni iskrvario na mestu nesreće - kaže naš sagovornik.On dodaje da ne može da veruje da je Toder pucao na čoveka bez obzira na to šta je u pitanju.- Miran, povučen, dođe, završi trening i ode. Prosto mi je neverovatno da se ovako nešto dogodilo - kaže očevidac.
Strava... Niko nije video kada je napadač uneo pištolj u svlačionicu
Strava... Niko nije video kada je napadač uneo pištolj u svlačionicu

Pobegao u BMW

Čim je pucao u Iliju, Toder je izašao iz teretane i ušao u BMW.- Nije se čula škripa guma niti bilo šta slično. Tek kad su stigle policija i Hitna pomoć, shvatio sam da se nešto desilo - kaže očevidac iz obližnjeg kafića.Kako saznajemo, nakon reanimacije u Urgentnom centru, Ilija B. je prebačen na odeljenje intenzivne nege.

Izbegnuta tragedijaPUNI BAZENI DECE I STARIJIHGrađani koje smo juče zatekli u Sportskom centru Banjica kažu da ne mogu da veruju da se u Beogradu puca usred bela dana.- Velika je frekvencija ljudi, strašno je da čovek više nigde nije siguran - rekla je jedna zabrinuta gospođa.U vreme napada bazeni SC Banjica bili su puni kupača i rekreativaca i velika je sreća što niko od korisnika nije povređen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track