VLADIČIN HAN: Vozač autobusa oborio putnika na parkingu
Foto: Profimedia

Teška nesreća kod sela Manajle

VLADIČIN HAN: Vozač autobusa oborio putnika na parkingu

Crna Hronika -

VLADIČIN HAN - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 19. avgusta kod sela Manajle opština Vladičin Han teško je povređen muškarac koga je oborio autobus makedonskih registarskih oznaka, saopštila je PU Vranje.

Kako se saznaje, oboren je putnik iz autobusa, takođe državljanin Makedonije. Do nesreće je došlo u petak 19. avgusta oko sedam časova ujutru na parking prostoru državnog puta drugog A reda. Oboreni putnik zadobio je teške telesne povrede i zbrinut je u ZC Vranje. Uviđaj su izvršili pripadnici vranjske policije po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu.

Protiv vozača autobusa podneta je krivična prijava po hitnom postupku OJT u Vladičinom Hanu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Uz krivičnu prijavu lice je sprovedeno Osnovnom javnom tužiocu. Nakon sprovođenja vozač je pušten da se brani sa slobode.

Na području Policijske uprave u Vranju, od 19. do 21. avgusta ove godine, registrovane su četiri saobraćajne nezgode. Jedno lice je zadobilo teške, a dva lica lake telesne povrede. Nije bilo registrovanih prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.

(T. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track