ŠENLUČIO OD BUVLJAKA DO BLOKA 45: Zabarikadirani muškarac pucao nasumično po kolima u saobraćaju!
Foto: Damir Dervišagić

Ovo nema na filmu

ŠENLUČIO OD BUVLJAKA DO BLOKA 45: Zabarikadirani muškarac pucao nasumično po kolima u saobraćaju!

Crna Hronika -

Muškarac za kojim jake snage policije tragaju u zgradi u Ulici Jurija Gagarina 241, u novobeogradskom Bloku 45, počeo je da puca i šenluči još od Buvlje pijace!

On je u Blok 45 stigao oko 20 časova, vozeći automobil BMW. Pre toga je sa vozačkog mesta pucao po automobilma u saobraćaju i tom prilikom pogodio najmanje četiri vozila!

To je trajalo sve dok mu, kod broja 213 u Jurija Gagarina nije otpao točak, posle čega je napustio vozilo i umakao, najverovatnije u ulaz broj 241!

Foto: A Bečić/Kurir
Foto: A Bečić/Kurir

Specijalne snage policije blokirale su ceo kraj, kao i pomenuti ulaz i u toku je intenzivna potraga za odbeglim muškarcem.

Policajci pod punom opremom blokirali su ulaz, a jedna grupa pripadnika MUP je ušla u zgradu sa opremom za probijanje vrata. Stanari trenutno ne mogu da ulaze i izlaze iz objekta.

Foto: Damir Dervišagić/Kurir
Foto: Damir Dervišagić/Kurir

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je našla dva pištolja u napuštenom automobilu BMW. Očevici su policiji prijavili da je muškarac ušao u zgrdau u Jurija Gagarima 241!

Prema opisu, osumnjičeni muškarac je srednjih godina, a navodno su ga policijski psi nanjušili oko 9. sprata! Policija je opremljena sredstvima za razbijanje vrata.

Niko zasad ne može da pretpostavi šta je motiv ovog čina!

Kako je Kuriru potvrđeno, policija će tokom noći ostati da dežura na licu mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track