INTENZIVNA POTRAGA ZA UBICAMA IČELIĆA: Policija traži sivi golf 5
Foto: Printscreen FB

Čačanska policija na nogama

INTENZIVNA POTRAGA ZA UBICAMA IČELIĆA: Policija traži sivi golf 5

Crna Hronika -

ČAČAK - Čačanska policija saopštila je danas da intezivno traga za osobama koje su ubile Strahinju Ičelića (28) iz Čačka i raspisala je potragu za vozilom marke "golf 5" sive boje kojim su se odvezli napadači.

Ičelić je ubijen u sredu u Čačku. Zamenik Višeg javnog tužioca Dragan Kalaba koji vodi istragu, rekao je novinarima da je Ičelić u sredu popodne taksijem došao do svoje kuće u Nemanjinoj ulici, znajući da ga neko prati.

On je ušao u svoj stan u prizemlju, a kada je izašao na terasu jedan od napadača se pojavio ispod i ispalio više hitaca iz pištolja ka njemu. Jedan metak ga je pogodio u stomak, nakon čega je uspeo da se vrati u stan i da sedne na krevet.

Ranjenog mladića je pronašao drug koji je u stan ušao preko terase i odmah pozvao Hitnu pomoć koja ga je odvezla u bolnicu, gde je mladić ubrzo podlegao teškim povredama unutrašnjih organa.

Ičelić je sin čačanskog biznismena koji drži lanac kladionica i nedavno je izašao iz zatvora u kome je izdržavao višegodišnju kaznu nakon što je mačetom i nožem teško ranio 17-godišnjeg mladića iz Čačka ispred jednog kafića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track