JEDINI SVEDOK TRAGEDIJE U ZAJEČARU: Mariju očuh samoubica toliko pretukao da ne može ni da govori
Foto: Privatna Arhiva

Policija tek treba da ispita teško povređenu devojku

JEDINI SVEDOK TRAGEDIJE U ZAJEČARU: Mariju očuh samoubica toliko pretukao da ne može ni da govori

Crna Hronika -

ZAJEČAR - Jedini svedok sinoćne tragedije u zaječarskom naselju "Kraljevica" Marija R. (23), ćerka iz prvog braka ubijene Tatjane toliko je premlaćena da ne može da govori.

- Jedini svedok sinoćne tragedije u zaječarskom naselju "Kraljevica", kada je Milen Milenović (31) bacio kroz terasu sa osmog sprata svoju nevenčanu suprugu Tatjanu R. (43), a potom skočio za njom i ubio se, jeste Marija R. (23), ćerka iz prvog braka ubijene Tatjane.

UBICA I SAMOUBICA IZ ZAJEČARA NIJE PLANIRAO ZLOČIN: Sat vremena pre tragedije kupio dubak za bebu!

Marija je odmah nakon tragedije odvezla hitna pomoć i ona je hospitalizovana na zaječarskom odeljenju hirurgije. Devojka je jedini očevidac tragedije, ali do sada nije mogla dati izjavu policiji jer ne može da govori zbog povreda, a bila je i pod jakim sedativima zbog bolova tako da nije bila u mogućnosti da napiše šta se sve odigravalo pre tragedije.

Foto: Dragan Ilić
Foto: Dragan Ilić

- Kada smo otišli na razgovor sa Marijom, šokirao nas je njen izgled. Lice joj je bilo u modricama, potpuno izobličeno, naduto, sa krvnim podlivima. Nije bila u mogućnosti da daje izjavu, tako da ćemo pokušati da sa njom obavimo razgovor danas - saznaje se nezvanično u policiji.

Prema saznanjima lista, Marija je zadobila potres mozga i bila na infuziji gde joj je dat menitol, medikament koji se dozira kod potresa mozga. Ona je od udaraca, koja joj je, pretpostavlja se, naneo očuh Milen, zadobila prelom jagodične kosti tako da nije u mogućnosti da govori

Foto: Dragan Ilić
Foto: Dragan Ilić

Kako saznaje list, Marija će sutra ujutru biti prebačena u Beograd na VMA radi daljeg lečenja.

- Za sada je pretpostavka da je Milen pretukao Mariju, a njena majka je pokušala da je odbrani i zbog toga ju je nevenčani suprug bacio sa terase, a zatim i on skočio i izvršio samoubistvo. Međutim, postoji manje verovatna opcija da je u huškanju slučajno gurnuo Tatjanu, a kada je to video, skočio je i sam za njom - sazneje se nezvanično od nadležnih.

UBICA I SAMOUBICA IZ ZAJEČARA NIJE PLANIRAO ZLOČIN: Sat vremena pre tragedije kupio dubak za bebu!

Milen je pre desetak godina zbog ljubavnih problema skočio sa četvrtog sprata zgrade u centru Zaječara. Tada je pao na parkirani automobil i slomio nogu.

Istraga jučerašnje tragedije je u toku.

(Alo/S. Božović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track