TRAGEDIJA KOD ZVORNIKA - VOZAČ KAMIONA: Video sam auto, ali nisam ništa mogao da uradim!

Užas

TRAGEDIJA KOD ZVORNIKA - VOZAČ KAMIONA: Video sam auto, ali nisam ništa mogao da uradim!

Crna Hronika -

Đorđije (31) i Nina Petrović (36) iz Beograda stradali u direktnom sudaru njihovog automobila s kamionom, četvorogodišnja A. P. teško povređena

ZVORNIK - Đorđije Petrović (31), doktor iz Beograda, i njegova supruga Nina (36) poginuli su, dok je njihova četvorogodišnja ćerka A. P. teško povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Zvornik-Milići u Republici Srpskoj.Tragedija se dogodila juče oko 15.15 časova u mestu Vukšić Polje kad je „škoda“, u kojoj se nalazila porodica koja se vraćala iz Čajniča, direktno udarila u kamion „mercedes“. Očevici kažu da je prizor bio strašan.

Horor... „Škoda“ podletela pod šleper
Horor... „Škoda“ podletela pod šleper

Kuknjava deteta iz olupine- Nesreća se dogodila kad je automobil iznenada prešao na levu stranu i direktno udario u kamion. Kamiondžija je objasnio da ih je video, ali da ništa nije mogao da uradi. Sudar je bio jeziv jer se automobil bukvalno podvukao pod kamion. Šta da vam kažem, zadnje sedište automobila bilo je skoro kod osovine kamiona - priča žena koja živi u blizini mesta gde se nesreća dogodila.Ona dodaje da je ubrzo stigla policija, Hitna pomoć i vatrogasci kako bi izvukli nastradale i devojčicu.- Nakon sudara iz automobila se čuo plač deteta. Kad su vatrogasci stigli, prvo su izvukli dete, koje je sedelo na zadnjem sedištu, pronašli su je između dva sedišta. Devojčica je neprekidno plakala i žalila se da je boli leva ruka. Nisam sigurna, ali mislim da joj je polomljena. U jednom trenutku dok su je nosili podigla je glavicu i pogledala ka kolima, ali ništa nije pitala. Srce je htelo da mi prepukne - kaže sagovornica Kurira.Prema njenim rečima, tela nastradalog bračnog para vatrogasci su izvlačili skoro dva sata.- Ne možete da verujete koliko je automobil oštećen. Vatrogasci su jedva došli do tela nastradalih - kaže očevidac.Vraćali se kućiČovek koji je vozio devojčicu do bolnice kaže da se trudio da je održi svesnom.- Držao sam je u rukama, a ona se žalila na bolove u ruci. Plakala je i vikala da je pustim. Ne znam ni sam šta sam pričao s njom, samo mi je bilo bitno da je održim u svesnom stanju. Za roditelje, srećom, nije pitala jer ne znam šta bih joj rekao - kaže potreseni čovek.Prema rečima meštana i onome što su čuli za vreme uviđaja, stradali je bio lekar i radio u Beogradu, ali je rodom iz Čajniča.- Došao je neko od rođaka i, koliko sam čula, bili su u Čajniču, a njegova supruga je iz Milića. Navodno su krenuli kod njenih u Miliće, gde ih je čekala rodbina nastradale žene. Međutim, izgleda da su se u poslednjem trenutku predomislili i produžili za Beograd - kaže jedan od meštana.Kurir je juče uspeo da stupi u kontakt s bliskim rođakom nastradalog bračnog para, koji nam je potvrdio da je nastradala Nina rodom iz Milića.- Strašna tragedija se dogodila. Njeni roditelji su čuli za nesreću, ali verujem da još ne znaju da je Nina nastradala. Psihički se spremamo da im to saopštimo - kazao je potreseni rođak.

Devojčica u bolniciTEŠKE POVREDE GLAVE I PRELOMIDežurni hirurg u bolnici u Tuzli Milan Vidović rekao je juče da je devojčica stabilno i van životne opasnosti.- Prema podacima koje smo dobili, devojčica A. P. je stara četiri godine. Ona je imala teške telesne povrede glave, stomaka, otvorene povrede leve podlaktice, prelom desne natkolenice, tako da je nakon hirurškog zbrinjavanja, imobilizacije i reanimacionih postupaka kao hitan slučaj upućena na Kliniku za dečju hirurgiju UKC Tuzla u pratnji našeg osoblja - rekao je Vidović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track