EPILOG UŽASNOG ZLOČINA U ZAJEČARU Pretučena devojka u teškom stanju, ni ne zna da joj je majka mrtva
Foto: Dragan Ilić

Pod jakim sedativima zbrinuta na VMA

EPILOG UŽASNOG ZLOČINA U ZAJEČARU Pretučena devojka u teškom stanju, ni ne zna da joj je majka mrtva

Crna Hronika -

Marija Ranđelović, ćerka tragično ubijene Tatjane Ranđelović, još je u teškom stanju i oporavlja se na odeljenju VMA.

Od batina koje je dobila od pokojnog očuha, Milena, Mariji je polomljena vilica i jagodična kost, a ona navodno nije obaveštena o ishodu tragedije koja se nedavno odigrala u Zaječaru.

Prema rečima bliskih prijatelja porodice, Marija još ne zna da joj je majka umrla.

"Marija je navodno pokušala da odbrani majku od Milena i da ga spreči da baci njenog osmomesečnog brata kroz prozor. Nije videla kada je Milen bacio njenu majku kroz prozor, a nakon toga je nju brutalno pretukao, pa se u trenutku kada je došla policija i sam bacio kroz prozor. Za sada joj niko nije rekao da joj je majka umrla", priča prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

On dodaje da je Marija još od toga dana pod jakim sedativima, kako bi joj ublažili bolove od povreda.

"Ona je odmah prebačena na VMA, a kada je u jednom trenutku pitala za majku, rečeno joj je da je teško povređena i da je u Nišu u bolnici, kako ne bi poremetili njeno psihičko stanje i kako bi joj pomogli da se brže oporavi i vrati svojoj mlađoj sestri i osmomesečnom bratu", dodaje prijatelj.

Policija, nezvanično, nije uspela da obavi razgovor sa pretučenom devojkom, iako je ona jedini svedok tragičnog ubistva. S obzirom na to da se već danima nalazi u teškom zdravstvenom stanju i da je pod jakim sedativima, nije u mogućnosti da policiji ispriča detalje tragičnog ubistva.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track