Pančevac uhapšen u Hrvatskoj po poternici Crne Gore

Pančevac uhapšen u Hrvatskoj po poternici Crne Gore

Crna Hronika -
Uprava policije Crne Gore je navela da je Đokić tražen na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru, radi privođenja na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od šest meseci, na koju je osuđen zbog krivičnog dela pronevera

PODGORICA - Crnogorska policija saoštila je da je u Hrvatskoj uhapšen državljanin Srbije Zoran Đokić (44) iz Pančeva, za kojim je raspisana poternica podgoričkog Interpola zbog krivičnog dela u Crnoj Gori.

Uprava policije Crne Gore je navela da je Đokić tražen na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru, radi privođenja na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od šest meseci, na koju je osuđen zbog krivičnog dela pronevera.

U saopštenju se navodi, takođe, da je iz Bosne i Hercegovine Crnoj Gori izručen Suad Husović (38), rođen u Priboju, sa prebivalištem u Podgorici, za kojim je bila raspisana poternica podgoričkog Interpola.

Husović je potraživan po osnovu naredbe Osnovnog suda u Podgorici, radi privođenja na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od dve godine, na koju je osuđen zbog krivičnog dela razbojništvo u pokušaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track