DRŽAVNA STARLETA PROMENILA LIČNI OPIS: Počelo suđenje Dušici Jevđenović zbog napada na policajce!
Foto: Zorana Jevtić

Neprepoznatljiva

DRŽAVNA STARLETA PROMENILA LIČNI OPIS: Počelo suđenje Dušici Jevđenović zbog napada na policajce!

Crna Hronika -

Jevđenovićka je došla juče u sud u neprepoznatljivom izdanju, ni nalik na opasnu zavodnicu s društvenih mreža

BEOGRAD - U Trećem osnovnom sudu u Beogradu juče je počelo suđenje starleti Dušici Jevđenović (25), koja je optužena da je u junu prošle godine napala i poprskala suzavcem dvojicu policajaca, od kojih je jedan povređen.Optužnicom je obuhvaćen i njen mlađi brat Ivan (23), koji je policajcima tokom spornog incidenta pretio gasnim pištoljem. Njih dvoje su juče, ruku pod ruku, došli u sud u pratnji advokata gotovo neprimetno jer bahata starleta nimalo nije ličila na opasnu zavodnicu kakvom se prikazivala javnosti na provokativnim fotografijama na društvenim mrežama.Jedva je prepoznaliSkromno obučena, zakopčana, skrivena iza naočara i s vidnim viškom kilograma, Jevđenovićka je gotovo u potpunosti promenila lični opis, na koji u prvi mah nisu odreagovali ni novinari koji su je čekali pred sudom. Ispred sudnice se potom srela oči u oči sa svojom žrtvom policajcem, koji će u ovom postupku imati status oštećenog i svedoka.

Jevđenovići su na početku suđenja samo kratko negirali krivicu, najavljujući da će detaljnu odbranu izneti na narednom ročištu. Pitanja sudije Tanje Trkulje u vezi s prihodima i imovinskim stanjem Jevđenovića, a posebno njihovi odgovori izazvali su posebnu pažnju u sudnici.

- Nisam zaposlena, ali sam vlasnik stana na Bežanijskoj kosi. Živim od alimentacije koju dobijam na ime izdržavanja deteta i koja mesečno iznosi od 500 do 1.000 evra - izjavila je Jevđenovićka, koja se od izbijanja afere dovodi u vezi s političkim moćnikom, koji je istovremeno navodno i otac njenog maloletnog deteta. Sličnu izjavu o prihodima dao je i njen brat, koji je kazao da je nezaposlen i da ga izdržavaju majka i sestra.Tužilac traži 18 meseciNjihov branilac je u kratkom obraćanju sudu pokušao da za čitav incident optuži oštećene policajce, za koje je kazao da su prekoračili ovlašćenja prilikom legitimisanja Ivana Jevđenovića, što je potom i izazvalo starletu da ih poprska suzavcem. Tužilac je tokom izlaganja optužnice, između ostalog, naveo i da su Jevđenovići napali policajce uz salvu uvreda i pretnji da „Pi*** pandurske ne znaju s kim se kače“. Zbog toga je sudu predložio da Dušicu osudi na 18, a njenog brata na 12 meseci zatvora.

Vreme Fotošopa?... Dušica u vreme izbijanja afere „suzavac“
Vreme Fotošopa?... Dušica u vreme izbijanja afere „suzavac“

StidljivaSKRIVALA SE OD NOVINARAIako je odavala utisak osobe koja voli da se fotografiše i javno eksponira, Jevđenovićka juče nije bila raspoložena da se sretne s novinarima. Kad je ročište završeno, ona je još nekoliko minuta presedela u hodniku suda, da bi naposletku ipak izašla u pratnji brata Ivana i advokata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track