ZORAN PLAKAO NA KOLENIMA KRAJ TAŠTINE POSTELJE: Marjanović molio za oproštaj!

Šokantan susret muža i majke ubijene pevačice

ZORAN PLAKAO NA KOLENIMA KRAJ TAŠTINE POSTELJE: Marjanović molio za oproštaj!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Teško obolelu Zoricu Krsmanović, majku brutalno ubijene pevačice „Granda“ Jelena Marjanović, posetio je na Vojnomedicnskoj akademiji zet Zoran Marjanović.

BEOGRAD - Teško obolelu Zoricu Krsmanović, majku brutalno ubijene pevačice „Granda“, svakodnevno u bolesničkoj sobi broj 18 na Vojnomedicnskoj akademiji posećuje zet Zoran Marjanović, a njihovi susreti su iz dana u dan sve emotivniji i potresniji.- Eno ga, sad moli Jeleninu majku za oproštaj. Sebe krivi za njenu smrt - samo je jedan od komentara koji pacijenti na VMA već danima razmenjuju svaki put kad ugledaju udovca ubijene pevačice kako kleči i plače pored kreveta njene teško bolesne majke. ŠuškanjeNe zaostaju ni oni komentari poput: „Ma on ju je sigurno ubio“ ili „Vidi kako ga ubija savest“, ali je činjenica da svakodnevni susreti Zorice Krsmanović i Zorana Marjanovića nikoga od prisutnih na VMA ne ostavljaju ravnodušnim. Slika teško bolesne žene koja jedva uspeva da progovori, a koju svaki put iskreno obraduje poseta zeta koji ne uspeva da zadrži suze, potresla je čak i one najostrašćenije u komentarima.- Zoki moj, kada si ti došao, sunce me ogrejalo - jedva je prozborila pevačicina majka dok ju je zet držao za ruku.Ne bi li joj bar malo olakšao muke, Zoran je tašti doneo i slike unuke Jane, za koju se ona neprekidno raspituje.- Zoran je poveo Janu, ali je ona zaspala u kolima, pa je deda Vladimir ostao da je čuva. To je i ispričao Zorici, koja je odmah pitala za unuku. Zatim je izvadio telefon i pokazao fotografije malene koje su nastale u subotu ujutro - naveo je očevidac susreta.Naš izvor sa VMA kaže da je teško bolesnu Zoricu to malo oraspoložilo.- Kao da je dobila snagu, izmamile su joj osmeh fotografije male Jane. Suza je suzu stizala, ali je Zorica sve vreme gledala u telefon - dodao je naš sagovornik.Inače, Zorica Krsmanović sobu deli sa još dve pacijentkinje, a Zoranova poseta ju je veoma obradovala.- Kada je Zoran ušao u sobu, nije mogao da zaustavi suze videvši u kakvom je stanju Zorica. Snažno ju je zagrlio i tako su ostali nekoliko trenutaka. Klečao je kraj njenog kreveta, pa su razgovarali. Da je Zorici susret prijao, govori i to što se u nekom trenutku nasmejala i jedva prošaputala: „Zoki moj, kada si ti došao, sunce me je ogrejalo“ - kaže svedok posete.Veruje muOčigledno je da su odnosi između tašte i zeta dobri, kao i da mu ona i dalje bezuslovno veruje da on nema nikakve veze sa brutalnim ubistvom njene ćerke.- Ona zna da Zoran nije umešan u Jelenino ubistvo. Posle smrti ćerke, osim sestara i male Jane, nema nikog. Zorica i sama vidi koliko njen zet brine o devojčici i sve vreme posvećuje njoj - rekao je naš izvor blizak porodici pokojne pevačice.Osim Marjanovića, o Zorici Krsmanović brinu i sestre Ljubica i Slavica.- Zorica je loše, slabo govori, samo jauče. Obilazimo je sestra Slavica i ja, nadamo se da će biti bolje - kratko nam je rekla Zoričina sestra Ljubica.

Zaveži, bre Rat na društvenim mrežama VIDI KAKO SE MONTIRAJU MODRICE!Grupa za podršku Zoranu Marjanoviću osula je paljbu i okrivila Radu Matić, maserku iz Beča, da plasira laži o porodičnom nasilju koje je navodno Jelena trpela.- Rada iz Koceljeve lupala glavom u zid i nanela sama sebi vidne povrede. Saznanje da je smešna i glupa jako joj je teško palo. Nadam se da vam je jasno s kojom lakoćom se montiraju ovakve stvari. Podrška našem Zoranu i celoj porodici Marjanović - piše u statusu izvesne Zorice Zoke, Marjanovićeve glavne zaštitnice.Mala Rada nije ostala dužna, pa je juče na istoj stranici osvanula poruka koju im je navodno poslala.- Da vam objasnim malo. Za tu glupost s mojom slikom to vam je samo jedan bubreg manje. Ovog puta vam stvarno treba obezbeđenje koje treba da vas odbrani od 100 ljudi. Možete vi j..ati tužilaštvo i policiju, oni vas se plaše, ali ja ne... Vidimo se i čuvajte se. A da, ništa gulaš, čvarci su bolji - stoji u objavljenoj prepisci.

POKLON DODATAK

DANAS UZ KURIR: Do lepe i zdrave kože, samo uz pomoć prirodeDanašnji poklon dodatak Lekovito bilje nudi sjajne savete za negu kože i kose uz pomoć bilja, voća, začina i ulja. Rešite se akni, ublažite pege i fleke na licu, nahranite i podmladite kožu... Većina problema može lako da se reši ukoliko znate šta i na koji način treba da koristite. Posebna pažnja u ovom izdanju posvećena je zdravlju bubrega i načinima na koje možete da izlečite infekcije mokraćnih kanala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track