Najnovije vesti

U Srbiji 200.000 sektaša

Šokantno

U Srbiji 200.000 sektaša

Crna Hronika - 00:00h
Od 150 sekti u našoj zemlji, najagresivnija je Crna ruža, čiji sledbenici piju svoju krv

BEOGRAD - Alarmantni podaci!U Srbiji ima više od 150 sekti, pod čijim je uticajem oko 200.000 ljudi! Zbog toga ne čudi to što je neko od satanista iskoristio tragediju u Zemunu, gde je prošle nedelje Smilja J. (26) sa 15 uboda nožem ubila svoju bebu staru svega 40 dana, i na vratima njihove kuće nacrtao znak satanističke sekte!

Ovu šokantnu informaciju Kuriru je rekao Dimitrije Pastuović, poznavalac sekti. On je posebno ukazao na najagresivniju od njih - Crnu ružu!

- Za prijem u satanističku sektu Crna ruža organizuje se „crna misa“. Tokom tog rituala svi jedu crni hleb, a molitvu Očenaš izgovaraju unazad! Osnovni sastojak crnog hleba su brašno i krv neke životinje, ali nije isključeno da koriste i svoju krv! Misa se završava konzumiranjen narkotika i orgijama! Potom na svom telu tetoviraju znakove koji liče na đavola, kojeg oni još zovu Lucifer ili Tigota, pentagram, heksagram, šestice ili slovo F. Ima i onih koji tetoviraju krst na tabanima kako bi ga gazili - objašnjava Pastuović.

Pavle Kovačević, doktor socijalne medicine, upozorava da je potreba da se bude deo sekte bolest zavisnosti i da je treba lečiti.

- Ritualno okupljanje i priče duhovnih vođa u mozgu podstiču lučenje hormona sreće endorfina i dopamina. Ti hormoni izazivaju raspoloženje slično onom koje podstiču droge! Žrtva postaje zavisna i ima potrebu da se vraća vođi - objašnjava Kovačević.

Krst uvek crtaju naopako kako bi nipodaštavali krst kao simbol Hristovog raspeća
Krst uvek crtaju naopako kako bi nipodaštavali krst kao simbol Hristovog raspeća

Definicija sekte

Sekta po definiciji označava grupicu koja se odvojila od matične religije i ona vrbuju uglavnom mlade ljude, kojima najpre pruža seksualne usluge i navlači ih na narkotike. Jedna od sekti je i satanistička, a idejni tvorac modernog satanizma je Alister Krouli (1875-1947). Istoričar Mark Bejnon optužio ga je za smrt sedmoro ljudi koji su učestvovali u otvaranju Tutankamonove grobnice.

Četiri vrste satanizma

- RACIONALISTIČKI - smatraju da je satana simbol antihrišćanskog sveta

- OKULTNI - odlikuju ga „crne mise“, kada Boga zamenjuje đavo

- LUCIFERIZAM - ogleda se u uvođenju satane u rituale i mitove

- DIVLJI SATANIZAM - zasniva se na drogama i ima sadistički karakter, što može da preraste u monstruozni zločin

Kako izgledaju

- obučeni u crno

- aglašavaju svoje bledilo kako bi ličili na vampire

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track