NA SLOBODI: Osumnjičeni za učestvovanje u ubistvu Saleta Mutavog pušten iz pritvora
Foto: Damir Dervišagić

NA SLOBODI: Osumnjičeni za učestvovanje u ubistvu Saleta Mutavog pušten iz pritvora

Crna Hronika -

BEOGRAD - Osumnjičeni za saučesništvo u ubistvu Saleta Mutavog, koji je uhapšen u četvrtak veče, sinoć je pušten iz pritvora.

Posle isteka policijskog zadržavanja od 48 sati, on je pušten jer nema dokaza da je učestvovao u ubistvu Saleta Mutavog.

Inače se dovodi u vezu sa pljačkaškom bandom Pink Panteri, a mediji su preneli da je javnosti postao poznat po spektakularnom bekstvu iz francuskog zatvora.

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je u subotu da delovanje policije u rasvetljavanju ubistva vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića ide u dobrom pravcu, te da uskoro očekuje hapšenje još osoba povezanih s tim ubistvom.

"Ovo je deo veće priče i nije u svemu učestvovala samo jedna mafijaška organizacija. Naš rad ide dobrim putem i ja ne bih tu ništa više dodavao, kako ne bih ugrozio i rad i osobe koje se time bave", izjavio je Stefanović.

Vođa navijača Partizana Sale Mutavi ubijen je u četvrtak oko 21 sat u pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića, nedaleko od kapija Centralnog zatvora u Beogradu. U obračunu su učestvovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova.

Stanković je postao poznat široj javnosti nakon objavljivanja snimka na kojem se vidi kako sa još trojicom muškaraca napada pripadnike obezbeđenja Miloša Vazure, direktora FK Partizan. Protiv njega tada nije pokrenut krivični postupak jer nije direktno učestvovao u fizičkom obračunu.

(J. Spasić)

OTKRIVENO KO STOJI IZA UBISTVA MUTAVOG: Uhapšen član Pink Pantera poznat po spektakularnom bekstvu!

RAFALI U BEOGRADU: Priveden osumnjičeni za ubistvo Saleta Mutavog

MINISTAR STEFANOVIĆ: Objavljujemo RAT mafiji!

CRNOGORSKA MAFIJA LIKVIDIRALA SALETA MUTAVOG? Neraščišćeni računi uzrok obračuna kod CZ

SKANDAL: Ranjeni pripadnik Ministarstva pravde bio telohranitelj Saleta Mutavog!

(KURIR TV) UVIĐAJ: Ubijen Sale Mutavi, vođa navijača Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track