MRTVA JELENA MARJANOVIĆ STIŽE U BIOSKOPE: Ameri snimaju film o misteriji u Borči!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

EKSKLUZIVNO

MRTVA JELENA MARJANOVIĆ STIŽE U BIOSKOPE: Ameri snimaju film o misteriji u Borči!

Crna Hronika -

Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je najveće svetske producente. U Holivudu bi dogodine moglo da otpočne snimanje filma, inspirisanog životom srpske Lore Palmer.

Ovo nerasvetljeno ubistvo jedna je od najvećih misterija u novijoj istoriji domaće kriminalistike. Očekuje se da će glavne ulog biti poverene zvezdama, poput Kire Najtli ili Sandre Bulok. Film će pratiti agente FBI koji dolaze da pomognu kolegama da reše misteriozno ubistvo...

U Holivudu bi naredne godine moglo da otpočne snimanje filma inspirisanog životom pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, čije je nerasvetljeno ubistvo jedna od najvećih misterija u novijoj istoriji domaće kriminalistike.

Kako Kurir saznaje, u trileru bi trebalo da zaigraju neka od već afirmisanih imena poput Kire Najtli ili Sandre Bulok.- Film će pratiti agente FBI koji dolaze da pomognu kolegama da reše misteriozno ubistvo. U fokusu neće biti sam zločin koji se dogodio 2. aprila u Borči, ali će se o njemu pričati. Trenutno se radi na scenariju i više detalja o samom projektu znaće se tek na proleće. Ideja autora je da se prikaže veza između kriminala i države, kao i uloga medija. Ubistvo Jelene Marjanović je zanimljivo jer su o njemu pola godine, svakog dana pisali mediji, a nema čvrstih dokaza o tome ko je ubica i ceo slučaj izgleda kao savršen zločin - objašnjava za Kurir jedan od saradnika na filmu koji je insistirao na anonimnosti, a koji već godinama živi u Americi.Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, kaže da je spreman da pomogne dramaturzima tokom pisanja scenarija.- Najvažnije bi mi bilo da profil Jecine ličnosti, sa svim vrlinama koje su je činile izuzetnom, bude prikazan u što realnijem svetlu. Već nekoliko pisaca s kojima sam se susretao pokazalo je interesovanje da napišu knjigu o mojoj supruzi. Znam da je ovaj slučaj zanimljiv mnogima jer se ovako nešto nikada nije desilo. Meni nije do glume i filmskog platna, već da se sazna ko je Jeleni oduzeo život, a Jani pravo da odrasta uz majku. Izgubio sam sve na svetu i naravno da je sada za mene značajno sve što ima veze s njenim životom i radom - rekao je Zoran Marjanović za Kurir.

Prema našim saznanjima, film neće biti visokobudžetni, tako da teško da će u njemu zaigrati imena poput Leonarda Dikaprija, Toma Kruza ili Dženifer Aniston. Realno je očekivati da se glumci izaberu na kastingu, a ekipa Kurira se potrudila da olakša budući posao rediteljima i unapred podeli uloge Marjanovića po svom nahođenju. Za Jelenu konkurišu dve glumice: Kira Najtli ili Sandra Bulok. Na Zorana likom najviše podseća Robert Karlajl iz Škotske, koji je svetsku karijeru izgradio na ulogama negativaca, dok bi za njegovog brata Miloša bio idealan Gustaf Skarsgord iz serije „Vikinzi“. U ulozi Zorice Marjanović briljirala bi legendarna Keti Bejts, dok bi njenog supruga maestralno odigrao Alan Rejčins, najpoznatiji po ulozi Darminog oca u sitkomu „Darma i Greg“.

Nezanimljivi kao temaČEKA SE JOŠ FILM O TESLIZa Holivud su Srbi i dalje glavni negativci, a kao tema nismo zanimljivi za filmski svet. Od ljudi s naših prostora kao filmski junak interesantni su Nikola Tesla, Novak Đoković i Željko Ražnatović Arkan. Najbolji teniser sveta trebalo je da zaigra u ostvarenju „Plaćenici 2“, ali je njegov lik izbačen iz bioksopske verzije. Filmovi o naučniku, kao i o suprugu Svetlane Ražnatović nisu još snimljeni zbog nedostatka novca.

Danas u KURIRU pročitajte još

* KEBIN SCENARIO! JELENA NAĐ OPLELA PO BIVŠEM MUŽU Razvodi se samo da mi ne bi dao pare!* ONESVESTIĆU SE AKO SE BOSANCU DIGNE: Jelena Karleuša se napalila!* PAPARACO! VENČALI SE PRIJOVIĆKA I FILIP: Evo ko je Aleksandrin muž!* KUM MI SE DAVI, SPASITE GA: Vozač preminuo, suvozač se čudom spasao kad je BMW sleteo u jezero!* OTROVAĆEMO SE OD KAFE! Svako treće pakovanje prošvercovano!

DANAS UZ KURIR!

POKLON DODATAK LEKOVITO BILJE: Izborite se s virusima uz pomoć prirode!

Ne dozvolite da vas savladaju prehlada i grip

Današnji poklon dodatak Lekovito bilje donosi vam niz preporuka kako da se borite protiv virusa koji haraju u ovom periodu. Saznajte kako da napravite čudesni recept za inhalaciju, koje prirodne rastvore da koristite za ispiranje grla kao i kako da napravite domaći sirup protiv kašlja. Pored toga, u ovom broju predlažemo šta od narodnih lekova da koristite ukoliko imate proširene vene i kako da iskoristite voće i povrće koje već imate u kući za maske za lice koje će vašu kožu učiniti svežijom i mlađom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track