PROKUPLJE: Taksista pronađen mrtav u automobilu na svoj rođendan
Foto: Dragan Kadić/Ilustracija

Smrt Milovana Đinđića

PROKUPLJE: Taksista pronađen mrtav u automobilu na svoj rođendan

Crna Hronika -

Milovan vozi noću i pošto u sredu ujutro nije došao kući, supruga je prvo zvala njegove kolege, a zatim je oko 14 sati prijavila nestanak policiji. Baš mu je tog dana bio rođendan. Krenuli smo u potragu, ali ga je pronašao vlasnik parcele na kojoj je bio parkiran, pa je prijavio policiji, kaže prijatelj

PROKUPLJE - Milovan Đinđić (64), taksista iz Prokuplja, pronađen je mrtav u svom „mercedesu“ na izlazu iz grada, u delu Đurevačkog naselja.Đinđić je preminuo pod misterioznim okolnostima, i to na svoj rođendan.Prethodno je njegova supruga Dragana prijavila nestanak, a automobil i telo u njemu pronašao je vlasnik parcele na kojoj je bio parkiran. U kolima pored Milovana pronađene su dve bočice sistemina, ali nema tragova nasilja.

- Milovan vozi noću i pošto u sredu ujutro nije došao kući, supruga je prvo zvala njegove kolege, a zatim je oko 14 sati prijavila nestanak policiji. Baš mu je tog dana bio rođendan. Krenuli smo u potragu, ali ga je pronašao vlasnik parcele na kojoj je bio parkiran, pa je prijavio policiji - kaže prijatelj.On dodaje da Milovan nije pokazivao znake suicidnosti i da sumnja da se ubio. Ono što je još sumnjivo i zbog čega se radi istraga jeste činjenica da je preminuo u sredu oko 9.30 i da mu je u to vreme bio dostupan telefon jer su ga svi već zvali. Nakon toga je bio isključen.

- Obično do pet ujutro završi smenu, pa vozi suprugu na posao. Poslednji put se javio kolegi oko ponoći - kaže naš sagovornik.Njegovi poznanici i komšije kažu da nije bilo naznaka da ima problema u životu, eventualnih dugova.- Svi u porodici su zaposleni. Ne znam šta je u pitanju, ali mi je sve sumnjivo - kaže jedan njegov komšija.B. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track