Žena Dragana Mrđe vređala policiju

Prijava protiv pevačice

Žena Dragana Mrđe vređala policiju

Crna Hronika -
Žena poznatog fudbalera pretila saobraćajcu: „Neće ti biti dobro posle jednog telefonskog poziva“

NOVI SAD - Pobesnela!Pevačica Ivana Mrđa, supruga povremenog fudbalskog reprezentativca Dragana Mrđe, privedena je u policiju zbog toga što je vređala saobraćajce, saznaje Kurir.

- Nakon što je policajac u nedelju zaustavio Ivanu Mrđu i ustanovio da kod sebe ima samo ličnu kartu, ona je odmah počela da ga vređa, psuje, da mu se unosi u lice i da preti: „Neće ti biti dobro posle jednog telefonskog poziva!“ Ipak, malo kasnije je, u društvu oca i u pratnji policije, otišla u stanicu kako bi dala izjavu.

Posle toga je protiv nje podneta krivična prijava - kaže izvor Kurira.

Nakon prijave, pevačica je pozvala Hitnu pomoć jer se nije osećala dobro. Svi pokušaji da dobijemo komentar od Dragana i Ivane Mrđe juče su bili bezuspešni.

Poznati psovači- Viktor Savić, glumac - policajca koji je u maju 2010. „paukom“ pokušao da mu odnese kola nazvao majmunom .- Danijela Vranić, pevačica - 18. septembra prošle godine, vozeći džip pijana, odbila da se zaustavi na znak policije. - Ana Nikolić, pevačica - u novembru 2010. vređala je policajce koji su alko-testom utvrdili da vozi sa 2,03 promila alkohola u krvi. Pretila im je „da će ih poslati na Kosovo“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track