Razbojnik ima 100 prijava i nijednu presudu

Rekorder među razbojnicima

Razbojnik ima 100 prijava i nijednu presudu

Crna Hronika -
Sumnja se da je Jovan N. tokom noći provalio u crkvu, iz koje je potom odneo novac koji su vernici sakupili kao prilog za izgradnju crkvenog doma

BEOGRAD - Poharao crkvu!Jovan N. (20) uhapšen je zbog sumnje da je obio Crkvu rođenja presvete Bogorodice u selu Zvečka kod Obrenovca, iz koje je odneo oko 160.000 dinara. Jovan N. se tereti i da je u Obrenovcu obio šest kuća čiji su vlasnici na privremenom radu u inostranstvu, a interesantno je da je Jovan N. verovatno rekorder među provalnicima: protiv njega je policija dosad podnela više od 100 krivičnih prijava zbog provala i krađa, ali on nijednom dosad nije osuđen!

- Sumnja se da je Jovan N. tokom noći provalio u crkvu, iz koje je potom odneo novac koji su vernici sakupili kao prilog za izgradnju crkvenog doma. Utvrđeno je i da je on obijao i kuće, ali da mu je specijalnost ipak bilo obijanje crkava. Daljom istragom biće utvrđeno šta je sve odneo i koliku materijalnu štetu je pričinio - kaže izvor Kurira iz policije.

U drugoj akciji beogradska policija uhapsila je Duška Đ. (28), Petra T. (26) i Miroslava V. (22) zbog sumnje da su u Beogradu ukrali devet automobila i obili oko 30 vozila.

- Svih devet automobila nađeno je i vraćeno vlasniku, ali je jedan od njih oštećen pošto su ga slupali - kaže izvor Kurira iz istrage.

(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track