Otac zlostavljane Nemice: Majku u Hitlerovu gasnu komoru

Otac zlostavljane Nemice: Majku u Hitlerovu gasnu komoru

Crna Hronika -
Alfred Signer, otac Betine, živi u Ajslebu, iako star i bolestan, naslućivao da njegova ćerka prolazi kroz golgotu u porodici Marinković, ali nije mogao da je nađe i spase
SARAJEVO - Alfred Signer, otac zlostavljane devojčice Betine, koji živi u nemačkom gradu Ajslebe, izjavio je da njegova supruga Kristina zaslužuje gasnu komoru kakve je imao Adolf Hitler.
Pošto su komšije otkrile golgotu kroz koju je Betina prolazila u kući Marinković više od osam godina, bračni par je uhapšen, njena majka Kristina se sumnjiči da je sve znala, ali da je ćutala zarad novca, a devojčica je smeštena u sigurnu kuću.
Alfred je rekao da je, iako star i bolestan, naslućivao da njegova ćerka prolazi kroz golgotu u porodici Marinković. On, međutim, tvrdi da nije imao nikakvih mogućnosti da je nađe i spase, prenosi Dnevni avaz.
On je ispričao da se od Betinine majke Kristine razveo pre 15 godina, nakon čega je ona devojčicu odvela u Austriju, a nakon toga u Bosnu.
"Moja bivša supruga je monstrum i zaslužuje plinsku komoru kakve je imao Adolf Hitler! Čuli smo se telefonom prošle godine, kada sam se raspitivao o Betini. Tada mi je govorila da je Betina odlično i da čak ima i svog konja u Bosni, s kojim se često igra. Bilo mi je drago i verovao sam, nadajući se da Betina zaista lepo živi", rekao je Signer.
Nadležni organi BiH vode temelju istragu o ovom monstruoznom slučaju u koji su uključeni nemački Interpol, kao i ambasada Nemačke u Sarajevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track