Najnovije vesti

ZAKLAO STRICA I BRATA: Dvostruki ubica pušten na slobodu!
Foto: Privatna Arhiva

Šok

ZAKLAO STRICA I BRATA: Dvostruki ubica pušten na slobodu!

Crna Hronika

Sudsko veće Bojana Mišića izreklo mu je ukupno 19 godina zatvora, pošto je paralelno sa suđenjem za dvostruko ubistvo Stanišić osuđen za još šest razbojništava, a onda saopštilo da će on ubuduće boraviti u kućnom pritvoru

BEOGRAD - Nikola Stanišić (25), koji je osuđen pred Višim sudom u Beogradu na 15 godina zatvora zbog toga što je 20. februara 2012. kuhinjskim nožem u porodičnoj kući u Posavskoj ulici u Batajnici ubio rođenog strica Stanimira Stanišića (54) i njegovog sina Predraga (30), istog dana pušten je iz pritvora! 

Kako Kurir saznaje, sudsko veće Bojana Mišića izreklo mu je ukupno 19 godina zatvora, pošto je paralelno sa suđenjem za dvostruko ubistvo Stanišić osuđen za još šest razbojništava, a onda saopštilo da će on ubuduće boraviti u kućnom pritvoru.
- Sudija Mišić saopštio je da se Stanišiću pritvor menja blažom merom, kućnim pritvorom uz elektronski nadzor. Saopštio je osuđenom i da ne sme da napušta kuću drugog strica, u kojoj će živeti, bez odobrenja suda - navodi on.

Tokom suđenja, kako navodi, dokazano je da je te večeri kada je ubio dvojicu rođaka Nikola Stanišić došao u njihovu kuću na porodičnu proslavu rođenja Stanimirovog unučeta, inače deteta njegovog drugog sina koji je te noći preživeo masakr. Izbila je svađa tokom koje je ubica počinio zločin.

J. S.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...