MAJKA IZBODENOG VIKTORA (16) OGORČENA: Sveštenikov sin je iskasapio moje dete!
Foto: M.M.

Dečak i dalje u teškom stanju

MAJKA IZBODENOG VIKTORA (16) OGORČENA: Sveštenikov sin je iskasapio moje dete!

Crna Hronika -

Petnaestogodišnjak je svojoj žrtvi naneo čak pet uboda nožem u trbuh, glavu i nogu, pa je zadržan na lečenju u Dečjoj hirurškoj klinici

NIŠ - Šokirala sam se kad sam saznala da je dečak koji je mog sina skoro nasmrt izbo nožem sin sveštenika.Od takve dece bi se očekivalo da šire ljubav, pomažu svojim bližnjima, a nikako da uništavaju živote - kaže za Kurir Ozrenka Jovanović, majka šesnaestogodišnjaka kog je 12. oktobra na Trgu učitelj Tasa u Nišu svirepo napao godinu dana mlađi dečak.Petnaestogodišnjak je svojoj žrtvi naneo čak pet uboda nožem u trbuh, glavu i nogu, pa je zadržan na lečenju u Dečjoj hirurškoj klinici. Njegova majka ističe da je njen sin borac i da je sigurna da će se oporaviti od teških povreda.

- Molim se bogu svakog dana da spase moga sina, pa sam zato i išla do obližnje crkve. Plakala sam pred ikonom, što je primetio jedan od sveštenika, prišao mi i pitao me za moju muku. Objasnila sam mu da je moje dete žrtva zločina, da se bori za život i da tražim božju pomoć za njegov spas.

On me je tešio, govorio mi je da verujem u njegov oporavak, ali je i izrazio žaljenje što je otac krivca svešteno lice, i to baš u toj crkvi. Nisam mogla da poverujem svojim ušima, i dalje mi je neverovatno da je takvo jedno biće poteklo iz svešteničke porodice - kaže Ozrenka i dodaje da, bez obzira na sve, ne može da krivi roditelje napadača.M. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track