NARUČIO KAFU DOK MU JE KRV LILA NIZ NOGU: Konobarica otkrila ranjenog muškarca iz Ustaničke
Foto: KURIR

Od ranije poznat policiji

NARUČIO KAFU DOK MU JE KRV LILA NIZ NOGU: Konobarica otkrila ranjenog muškarca iz Ustaničke

Crna Hronika -

BEOGRAD - Slobodan D. (42) pronađen je juče ujutru oko devet sati ujutru sa ubodnim ranama u kafiću u Ustaničkoj ulici 234, a kako je ispričao policiji, napadnut je na Zelenom vencu.

Naime, pošto je radnica kafića na Konjarniku gde je Dinulović seo na kafu prijavila muškarca, kome krv curi niz nogu, on je ispitan je i od strane policije.

Policiji je ispričao da je prolazio oko dva sata noću Zelenim vencem, kada ga je neko bez razloga napao. Dok su ga službenici saslušavali, ustanovljeno je da ima povrede i u predelu vrata.

Hitna pomoć odvezla je, uz policijsku pratnju, povređenog Dinulovića u Urgentni centar, gde je smešten na odeljenje ortopedije. kako saznajemo, on je nakon pregelda pušten.

Dok vlasnici lokala na Zelenom vencu tokom noći ništa nisu videli ni čuli da se dogodio bilo kakav incident u šoku je bila radnica kafića.

- Ušao je oko devet sati u kafić, seo na fotelju u ćošku i naručio pivo i tursku kafu, koje je polako ispijao. Delovao je pogubljeno, ali ne kao da je pijan ili drogiran. Bio mi je čudan, stalno se pipao za desnu nogu, dok nisam videla da mu kroz farmerke probija krv - ispričala je radnica kafića u kojem je Slobodan pronađen.

Muškarac kod sebe nije imao dokumenta i radnici je rekao da je peške došao do kafića. Ona je odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć.

Inače, Dinulović je odranije poznat policiji po krađama.

INCIDENT U USTANIČKOJ: Muškarac (42) ranjen u nogu ušao u kafić i mrtav hladan poručio piće

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track