TRPELA NASILJE Brat Samson: Tukao mi je sestru dok je nije ubio

Još jedan zločin nad ženama potresao Srbiju

TRPELA NASILJE Brat Samson: Tukao mi je sestru dok je nije ubio

Crna Hronika -

Moj zet Avnija molio Šemsu preko Skajpa da mu se vrati posle 14 godina, a nakon šest meseci obnovljenog braka nasmrt je pretukao

KRALJEVO - Molio je danima moj zet Avnija preko Skajpa svoju suprugu Šemsu da mu se vrati posle 14 godina. Ona je na kraju pristala i oko Đurđevdana je došla iz Vrbasa u Kraljevo. Eto, nisu sastavili ni šest meseci zajedno, a on je nastavio po starom i nasmrt ju je pretukao.Ovako počinje priču Samson Jeseti, brat Šemsije Jeseti (35), koju je brutalno usmrtio suprug Avnija Gaši (38).Zločin se dogodio juče ujutru u Stadionskoj ulici, u Romskoj mahali, u Kraljevu. Prema priči komšija, Avnija je posle ubistva dotrčao u kuću svoje sestre i vikao da je supruzi pozlilo.- Pomažite! Šemsa je pala u kupatilu i ne diše. Ne znam šta joj se desilo - zavapio je Avnija Gaši.Nisu mu poverovaliMeđutim, posle uviđaja tužilac je naredio policiji da uhapse Avniju Gašija zbog sumnje da je ubio Šemsiju. U medijima se pojavila informacija da je posle privođenja Gašija došlo do masovne tuče u mahali.- Nije tačno, nikakvih sukoba ovde nije bilo. Nije bilo ni razloga. Živeli su mirno i povučeno. Avnija je svakog dana išao do prodavnice po pivo i hleb. Šemsija nije izlazila iz kuće, bila je bolećiva - kaže komšija M. A.Šemsijin brat Samson kaže da su se Avnija i Šemsija venčali pre 14 godina.- Posle godinu dana Šemsija je napustila bračnu zajednicu i otišla u Vrbas. Ove godine, negde oko Đurđevdana, dogovorili su se preko Skajpa i Šemsa se vratila u Kraljevo. On je insistirao da se vrati. Bila je, nažalost, to nesrećna ljubav - priča naš sagovornik i dodaje:

Pio lekove i pivo

- Oboje su stalno bili na lekovima za smirenje, a on ih je uzimao uz pivo. Avnija i Šemsija imaju devojčicu staru 12 godina, a u kući je živela i njegova pastorka iz prethodnog braka. Šemsa se nije žalila da je nasilnik. Ali deca su nam pričala da ih je Avnija tukao. On ne radi, živeli su od socijalne pomoći. Nismo verovali deci, da smo znali ranije, vratili bismo je u Vrbas.Decu je pre tragedije preuzeo Centar za socijalni rad zbog teške porodične situacije, nemaštine i sukoba bračnih drugova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track