Napad na Čumetovog sina u Surčinu
Foto: KURIR

Drama kod kuće svedoka saradnika

Napad na Čumetovog sina u Surčinu

Crna Hronika -
Dve osobe zaustavile se pred kućom Ljubiše Buhe i vređali policajce, a kasnije i sina bivšeg šefa surčinskog klana

BEOGRAD - Verbalni sukob.

Dvojica pijanih muškaraca u crnom „pasatu“ zaustavili su se sinoć pred kućom svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta i psovali policajce koji ga čuvaju, a potom verbalno napali i njegovog sina. Policija je odmah reagovala i nasilnike privela.

Nesvakidašnji incident dogodio se u petak veče oko 18.30 sati u centru Surčina. Kako saznajemo, dvojica muškaraca dovezli su se crnim „folksvagen pasatom“ beogradske registracije ispred kuće Ljubiše Buhe Čumeta i počeli da vređaju policajce koji ga čuvaju.

- Psovali su policajce i dobacivali im da čuvaju kriminalce. Ubrzo je izašao Čumetov stariji sin da vidi šta se dešava, posle čega su muškarci iz „pasata“ počeli i njega da vređaju - rekao je za Kurir izvor blizak istrazi.Iako je neprijatna situacija pretila da se pretvori u fizički obračun, to se nije dogodilo jer su policajci odmah reagovali i pozvali pojačanje.

Na lice mesta pristiglo je nekoliko patrola i interventna jedinica. Dvojica izgrednika su legitimisana i privedena u policijsku stanicu u Surčinu.

Vozaču „pasata“ u stanici je urađen alko-test, kojim je utvrđeno da ima veću količinu alkohola u organizmu i određeno mu je zadržavanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track