AUTO-MAFIJA: Valjao kola na slavljima poznatih!
Foto: Facebook

Sud saslušao Zorana Jankovića

AUTO-MAFIJA: Valjao kola na slavljima poznatih!

Crna Hronika -

Zoran Janković uputio je izvinjenje supruzi, inače kumi poznate pevačice, što joj je stvorio „negativan imidž“ u javnosti

BEOGRAD - Zoran Janković, nevenčani suprug „kraljice estradne auto-mafije“ Tatjane Mioković, izjavio je juče pred Specijalnim sudom da nisu tačni navodi optužnice da je preprodavao ukradene automobile i objasnio zbog čega se njihovi kumovi, Lepa Brena i Boba Živojinović, dovode u vezu s ovom aferom.ž

- Bili smo u gostima kod Brene i Bobe dva dana, na proslavi, ali se ne sećam tačno šta su slavili. Tada me je pozvao Nemanja Vučinić, vlasnik „mercedesa A klase“, i ja sam istrčao da se na brzinu vidimo u Breninoj ulici. Rekao mi je da ima automobil i da hoće da ga ocarini da bi njegova žena mogla da ga vozi - ispričao je Janković i dodao da je pomenuti „mercedes“, koji se pominje i u optužnici, preuzeo kad su krenuli od Brene i Bobe na jednoj benzinskoj pumpi.

- Vlasnik „mercedesa“ mi je predao automobil i zamolio me da ga odvezem do Subotice da ga ocarinim. Kada sam krenuo, na jednoj pumpi sam stao da sipam gorivo, a vlasnik je „mercedes“ poslao po prijatelju. Čovek mi je dao kovertu s papirima i ključevima. U kolima je bila i saobraćajna za taj automobil - rekao je on tvrdeći da njegova supruga nije imala ulogu „čistača“ koji je trebalo da mu dojavljuje ukoliko na putu bude policije.

Optužena... Tatjana Mioković
Optužena... Tatjana Mioković

Kako je Kurir pisao, policija je tokom istrage došla do podataka da su upravo pevačica i njen suprug bili upućeni u primopredaju jednog automobila. Zbog čega će možda svedočiti, kao i pevačica Gordana Božinovska.Janković je juče iskoristio priliku i da uputi izvinjenje supruzi, ali i ostalim optuženima.- Izvinjavam se optuženima, posebno Tatjani, za pominjanje u medijima i stvaranje negativnog imidža - rekao je Janković.

Fudbaler iz Novog PazaraZABORAVIO LIČNU KARTUZoran Janković juče se tokom detaljnog iznošenja odbrane osvrnuo i na skupoceni BMW X6, za koji se u optužnici navodi da je bio ukraden.- U tom automobilu pronašao sam italijansku ličnu kartu na ime našeg fudbalera iz Novog Pazara. Ne sećam se imena, ali se sećam da je bio mlad momak - rekao je Janković.

Marija Ivanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track