KURIR TV NOVI DETALJI UBISTVA NA ADI HUJI: Kumovi se posvađali za stolom, a onda je počela pucnjava!
Foto: Stefan Jokić

Pucao iz krateža

KURIR TV NOVI DETALJI UBISTVA NA ADI HUJI: Kumovi se posvađali za stolom, a onda je počela pucnjava!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Muškarac Goran T. (43) upucan je danas popodne oko 15.10 časova u kafani Carska Ohota pored Dunava na Adi Huji dok je sedeo za kafanskim stolom zajedno sa A.J. (31) kog je policija uhapsila.

Kako Kurir saznaje Goran T i A.J su kumovi i pre ubistva sasvim mirno sedeli su za kafanskim stolom, kada je A.J. u prisustvu gomile očevidaca iznenada izvadio kratež i ispalio nekoliko hitaca u Gorana T., a zatim pobegao.

Hitna pomoć koja je brzo posle poziva stigla na mesto pucnjave mogla je samo da konstatuje smrt Gorana T. policija koja se uključila u potragu u munjevitoj akciji uhapsila je osumnjičenog, a kod njega je pronađeno i oružje.

(KURIR TV) PUCNJAVA NA DUNAVU KOD ADE HUJE: Muškarac ubijen u BG restoranu, osumnjičeni uhapšen

- Policija tereti osumnjičenog A.J., da je danas popodne oko 15.10 časova, u ugostiteljskom objektu u ispalio više hitaca u žrtvu, koja je od zadobijenih povreda preminula. Prilikom pretresa, policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj kojim je krivično delo počinjeno, saopštio je večeras MUP Srbije.

Na mestu ubistva nedugo pošto je započeo uviđaj pojavili su se i članovi porodice, kojima policija nije dozvolila da uđu u kafanu. Ispred objekta čuli su se plač i jauci rodbine ubijenog muškarca.

Telo ubijenog posle skoro tročasovnog uviđaja odneto je iz restorana Carska ohota. Motiv ove krvave tragedije za sada nije poznat, a više detalja se očekuje posle okončanja policijske istrage.

Podsetimo, restoran Carska Ohota u žižu interesovanja dospeo je novembra 2014 godine kada je nekoliko stotina metara od objekta troje mladih sa BMW sletelo u Dunav. Tom prilikom u nesreći su stradali Miloš Janković, Anastasija Stajić i Nemanja Antić. Vozač Dušan Jovanović je preživeo i osuđen je na 8 godina zatvora.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track