Tragedija u Idvoru: Preživeo sam pukim slučajem

U društvu trojice nastradalih bio Ivan Đorđević

Tragedija u Idvoru: Preživeo sam pukim slučajem

Crna Hronika -
Trojica mojih prijatelja ušla su u lokal, a ja sam kasnio nekoliko sekundi. Tada sam začuo eksploziju, ispričao je Đorđević

IDVOR - Sekunde ga delile od smrti!Ivan Đorđević (37) kobne noći bio je u društvu braće Bakić i Miroslava Simonovića, i samo pukim slučajem je preživeo!- U jednom trenutku sve je bilo normalno, zabavljao sam se i smejao s prijateljima, a već u sledećem sam ih krvave i povređene unosio u kola Hitne pomoći. Ostao sam s njima do poslednjeg trenutka... Miroslavu je bomba otkinula deo ruke i butine, a Saša je bio skroz krvav. On je brzo izgubio svest, a Miroslav je bio svestan kada su ga odvezli. Umrli su na putu do bolnice. Igoru nije bilo spasa - vidno potresen priča za Kurir Đorđević.Zagledan u jednu tačku, Đorđević dodaje da je s braćom Bakić i Simonovićem oko dva sata stigao do diskoteke „Dama”.- Njih trojica su otišla ka ulazu, a ja sam pravo iz kola krenuo do toaleta. Samo pukim slučajem sam preživeo. Nisu bili u pitanju minuti, već sekunde! Taman sam prišao vratima kluba kada se iznutra začula eksplozija - priseća se on.Pre nego što su otišli u Idvor, četvorica prijatelja su bila u Sefkerinu, u lokalu koji drži Miroslav Simonović.- Igoru je subota bila poslednji dan u Idvoru, trebalo je da otputuje u Bar, gde već godinama živi sa suprugom i sedmogodišnjom ćerkom. Došao je na četiri dana u Sefkerin da vidi brata, sestru i majku. Sedeli smo ovde u Sefkerinu, a onda odlučili da odemo i do te diskoteke u Idvoru. Nisam mogao ni da naslutim da je Saša sa sobom nosio bombu... - rekao je Đorđević.

Zoran T.
Zoran T.

Zoran S.
Zoran S.

Dvojica ranjenih mladića ukazana pomoć u PančevuNisam video šta Saša drži u ruci!PANČEVO - Staklo letelo na sve strane!Zoran S. (26) iz Sakula i Zoran T. (32) iz Idvora posle eksplozije u diskoteci s lakšim povredama su prebačeni u pančevačku bolnicu.Zoran S. je rekao da je manje video a više osetio šta se desilo u lokalu, dok je Zoran T. dobio 13 gelera po nogama i licu!- Stajao sam kod ulaza i primetio da su neki momci pokušali da uđu, a da ne plate. Nisam video šta Saša ima u ruci. Njegovi drugovi su ga sklonili od obezbeđenja i tad je odjeknula eksplozija! Svi su počeli da beže kroz prozore, sporedna vrata, ma, gde god su mogli da nađu izlaz... Tek kada sam izašao napolje, video sam da mi krv lije niz noge i lice - kazao je on.(E. K.)

Zoran J.
Zoran J.

Zoran J. (20) prebačen u ZrenjaninGeleri po licu, stomaku, noziZRENJANIN - Imao sam sreće!Zoran J. (20) iz Farkaždina od posledica ranjavanja oporavlja se u zrenjaninskoj bolnici. Geleri su ga pogodili po licu, stomaku i natkolenici, a lekari kažu da je van životne opasnosti.- Pao mi je kamen sa srca kad sam čuo da niko od mojih drugova nije povređen - rekao je.U zrenjaninskoj bolnici je i Zoran M. (34), radnik obezbeđenja u „Dami”, kojem su geleri naneli teže povrede po levoj strani tela. On, međutim, nije želeo da daje izjave za medije.(S. U.)

Teško povređeni stabilno- Pacijenti koji su dovezeni u beogradski Urgentni centar s teškim povredama smešteni su na odeljenje hirurgije i njihovo stanje je zasad stabilno - izjavio je sinoć za Kurir Drago Jovanović, portparol Kliničkog centra Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track