SPECIJALNI SUD: Određen pritvor do 30 dana predsedniku Privrednog suda u Zaječaru
Foto: Stefan Jokić

SPECIJALNI SUD: Određen pritvor do 30 dana predsedniku Privrednog suda u Zaječaru

Crna Hronika -

BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu odredio je sinoć pritvor do 30 dana predsedniku Privrednog suda u Zaječaru Goranu Krstiću, osumnjičenom za primanje mita.

OTKRIVEN DOK JE PRIMAO MITO OD 10.000 EVRA: Uhapšen predsednik Privrednog suda u Zaječaru

Pritvor je određen i prema bivšem predsedniku opštine Bor R.B. i stečajnom upravniku preduzeća Polet S.I. Portparol suda Bojana Stanković rekla je da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je Krstiću odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i da će ometati postupak uticanjem na svedoka.

Prema osumnjičenima I.S. i B.R. pritvor je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, a protiv osumnjičenog B.R. i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, dodala je Stanković.Ona je dodala da protiv rešenja o određivanju pritvora osumnjičeni i njihovi branioci mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja.Oni se sumnjiče za krivično delo trgovine uticajem i primanja i davanja mita.Uhapšeni su u petak.Krstić se sumnjičhi da je primio mito od 10.000 evra.

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track