NEUTEŠNA MAJKA DEVOJČICE (15) IZ BORA: Ćerka mi se ubila zbog neuzvraćene ljubavi
Foto: Kurir

Selo Zlot zavijeno u crno

NEUTEŠNA MAJKA DEVOJČICE (15) IZ BORA: Ćerka mi se ubila zbog neuzvraćene ljubavi

Crna Hronika -

BOR - Petnaestogodišnja Marijana G. iz sela Zlot kod Bora izvršila je samoubistvo verovatno zbog neuzvraćene ljubavi, kaže Milena (31), njena majka.

Majka devojčice kaže da je saznala da je njena ćerka imala simpatiju u jednom selu kod Boljevca, sa kojom se posvađala pre nego što se obesila u dvorištu kuće.

- Jedni su mi rekli da joj je taj mladić bio samo simpatija, a drugi da se sa njim zabavljala. Moj jedanaestogodišnji sin je te večeri čuo njen razgovor s tim mladićem. Sin mi je rekao i da je Marijana nakon toga otišla u svoju sobu da skine lak sa noktiju. On je otišao kod nje sa desetogodišnjim sinom druge supruge mog muža, ali im je ona rekla da izađu jer je boli glava. Posle je izašla i rekla im da ide da naloži peć u kotlarnici - priča Milena, koja je trenutno u selu Podgorac kod svoje majke.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Ona kaže da joj je sin rekao da se Marijana vratila iz kotlarnice i da je bila neko vreme sa njima u kući, a onda ih je poljubila i rekla im da opet ide da stavi drva u kotao.

- Pošto je dugo nije bilo, dečaci su se zabrinuli. Najpre su lupali o cevi od radijatora, zvali je na mobilni, a onda krenuli da traže Dadu, kako su je zvali. Pošto se nije javljala, izašli su u dvorište i našli je obešenu o kuku između letnje kuhinje i nove kuće - ispričala je Marijanina majka. U selu Podgorac pričaju da su čuli da je policija obavila informativne razgovore sa mladićem sa kojim se Marijana čula i dopisivala.

Otac: Kad bih samo mogao da je vratim...

Otac Dragan kaže da nije znao da li je njegova ćerka imala mladića ili simpatiju i ističe da nije bio strog prema njoj.

- Mislim da nije imala nikog. Kao roditelj sam morao da znam sa kim se druži i gde ide jer vidite da se danas svašta dešava. Nismo primećivali da se čudno ponaša. U njenoj Tehničkoj školi u Boru su mi rekli da ništa neobično nisu primetili kod nje. Letela je od sreće kada bi dobila dobru ocenu. Čak je 3. decembra trebalo da ide na dva rođendana, a ja sam joj rekao da odluči sama gde će. Međutim, ubila se dva dana pre toga - rekao je Marijanin otac Dragan. On kaže da je bila vredna i da im je pomagala i u poljoprivrednim radovima.

- Pregrmela je moj rastanak s njenom majkom i ne mogu ni da naslutim zbog čega se ubila. Policija vodi istragu, ali šta mi sad vredi. Kad bih samo mogao da je vratim - rekao nam je Dragan i zaplakao.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track