JEZIVO PISMO UZNEMIRILO RODITELJE NESTALE BARBARE: Ćerka vam je silovana pa zadavljena!
Foto: Saša Urošev, Privatna Arhiva

STRAŠNO

JEZIVO PISMO UZNEMIRILO RODITELJE NESTALE BARBARE: Ćerka vam je silovana pa zadavljena!

Crna Hronika -

Misterija Endre i Melinda Vitez, čija je ćerka Barbara (15) pala s mosta u Tisu, pronašli su u poštanskom sandučetu uznemirujuću poruku o sudbini svoje mezimice

STRAŠNA SUMNJA OCA POKOJNE TIJANE JURIĆ NA FB: Pronađimo Barbaru (15)! Neka se javi ko nešto zna

SENTA - Sadržaj anonimnog pisma koje nam je neko 13. decembra ubacio u poštansko sanduče silno nas je uznemirio. Kao da nam je neko stavio so na živu ranu. Mi samo vapimo za istinom, ma koliko bolna bila. Nema šanse da je Barbara na most otišla svojom voljom jer se bojala visine.

Tri nedelje agonije... Melinda i Endre Vitez čekaju vesti o ćerki
Tri nedelje agonije... Melinda i Endre Vitez čekaju vesti o ćerki

Drogirali je

Instinkt

Igor Jurić pružio podrškuISPITATI POSTOJANJE TREĆE OSOBEPorodica nestale Barbare ispričala je da su kontaktirali sa Igorom Jurićem.- Roditelji su rekli da je moguće da postoji još jedna osoba koja je bila na mostu, međutim, nismo dobili informacije od policije. Postoje nelogičnosti, počevši od toga kako je upala u reku. Nadam se da je dete još uvek živo - rekao je Jurić za Kurir.

Ne odustajuPOMOĆ TRAŽILI U MAĐARSKOJ- Kontaktirao sam sa nekoliko mađarskih organizacija i agencija koje se bave pronalaskom otete i nestale dece. Predstavnik jedne agencije ponudio je pomoć i angažovanje privatnog detektiva - kaže Endre.

Saša Urošev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track