PUKAO BRAK POSLE 20 GODINA: Legijinog kuma Ramba ostavila žena
Foto: Printscreen Facebook

Osuđen na 35 godina robije za ubistvo Stambolića

PUKAO BRAK POSLE 20 GODINA: Legijinog kuma Ramba ostavila žena

Crna Hronika -

BEOGRAD - Nenada Bujoševića (47), bivšeg pripadnika „crvenih berteki” osuđenog na 35 godina zatvora zbog ubistva Ivana Stambolića i četvorostrukog na Ibarskoj magistrali, ostavila je supruga Sanja Bujošević (41) nakon skoro 20 godina braka.

Bujoševićeva supruga je u vezi sa drugim muškarcem, kome je nedavno rodila devojčicu. Ovu informaciju potvrdila je i Sanja Bujošević, koja je otkrila da već tri godine nije posetila supruga u požarevačkom zatvoru.

- Tačno je da sam se razvela. Sporazumno i korektno. Nenad i ja smo odlagali ono što je bilo neminovno. On će još 20 godina biti u zatvoru. Davnih dana planirani smo razvod, međutim, kako između nas nije bilo problema, ta priča je stajala. Nenad i ja se redovno čujemo. Uvek smo imali fer komunikaciju. Ćerka i sin su nam porasli i nisu zapostavljeni, što je njemu najbitnije - rekla je Sanja Bujošević.

FOTO: Printscreen Facebook

Ona dodaje da nije nestala iz života svog bivšeg supruga.

- Nisam za njega isparila. Tu sam uvek, šta god da zatreba. Nakon 15 godina, kada su deca porasla, ja sam okrenula novi list. Nenad je bio čovek uniforma, što je bilo velika glavobolja, ali nisam pokušala da ga menjam - otrkila nam je Bujoševićeva supruga.

Ona nije htela da otkriva ime svog novog životnog saputnika.

- Ne bih detaljisala. Bitno je da je dobar prema nama. Poslovan je čovek i vredan je. Prihvatio je situaciju kakva jeste i sve fukcioniše kako treba, i bolje od toga - rekla nam je bivša Bujoševićeva supruga.

FOTO Printscreen Facebook

Ona se za Bujoševića udala dok je bio u „crvenim beretkama“, a venčani kum im je bio Milorad Ulemek Legija (48), koji je tada bio u braku sa Majom Luković, novinarkom iz Kanade.

Nenad Bujošević se nalazi u zatvoru skoro 16 godina i sve vreme je, na lični zahtev, u samici. U Požarevac je prebačen u avgustu 2010, a kaznu izdržava u dobro čuvanom sedmom paviljonu, nedaleko od najčuvanijeg „Alkatraza“, u kojem se nalazi Milorad Ulemek Legija, njegov bivši komandant i venčani kum.

(Alo/D. Ćuruvija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track