Najnovije vesti

NEVEROVATAN OBRT U ISTRAZI UBISTVA U NIŠKOJ BANJI: Sobarica ubila vlasnika vile, odao je OVAJ DETALJ
Foto: M.M.

Policija otkrila

NEVEROVATAN OBRT U ISTRAZI UBISTVA U NIŠKOJ BANJI: Sobarica ubila vlasnika vile, odao je OVAJ DETALJ

Crna Hronika

Milica Dimitrijević (27) uhapšena zbog sumnje da je usmrtila Dejana Dejančića i pokušaja ubistva recepcionera vile Dejana Jovanovića, koji je do sada bio osumnjičen za zločin

NIŠ - Milica Dimitrijević (27) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je 5. novembra ove godine u Niškoj Banji ubila vlasnika vile „DND“ Dejana Dejančića (51), kod koga je radila kao sobarica, a potom pokušala da ubije recepcionera Dejana Jovanovića (42), koji je još uvek u komi.Tako je došlo do neverovatnog preokreta u istrazi jer je do sada jedini osumnjičeni bio Jovanović, koji je navodno ubio Dejančića jer je bio u ljubavnoj vezi s Jovanovićevom devojkom Milicom.

Ranjen... Dejan Jovanović (levo), Ubijen... Dejan Dejančić (desno)
Ranjen... Dejan Jovanović (levo), Ubijen... Dejan Dejančić (desno)

Odao je DNK na pištolju

Obrt u istrazi dogodio se nakon DNK analize s pištolja na kojem su nađeni tragovi Milice Dimitrijević.- Mada je Milica, koja je tvrdila da je svedok ubistva, prošla poligraf, istraga je nastavljena. Ključni dokaz koji nju tereti jesu njeni biološki tragovi na pištolju kojim je izvršeno ubistvo i pokušaj ubistva. Jovanović je zbog teških povreda glave u komi - kaže izvor iz istrage.Podsetimo, drama u Niškoj Banji odigrala se 5. novembra, kad je Dejan Jovanović prijavio da je u vili „DND“ ubio svog gazdu, vlasnika vile Dejana Dejančića. Policija nije uspela da komunicira s recepcionerom, koji je, navodno, pretio samoubistvom. Nešto kasnije iz hotela je, kako je sama izjavila, uspela da pobegne sobarica Milica Dimitrijević. Kasnije su u vilu munjevito ušli pripadnici niškog odreda Žandarmerije. Zanimljivo je da je na lice mesta ponovo došla sobarica Milica, i to sa sestrom recepcionera.Bila sam svedokTe navode za Kurir nekoliko dana kasnije Milica je demantovala.- Hteo je i mene da ubije, jedva sam živu glavu izvukla. Laž je da sam bila devojka ubice. Nisu tačni ti napisi da sam s Jovanovićem bila u ljubavnoj vezi, kao i da je motiv zločina ljubomora. On je ubio direktora jer je tvrdio da ga psihički maltretira. Umalo sam stradala jer sam bila svedok ubistva. Bežala sam glavom bez obzira, bosa i bez jakne istrčala sam iz hotela. To je prava i jedina istina o zločinu - tvrdila je dan kasnije Milica.

Nije verovaoOTAC SUMNJAO OD POČETKAU priču da je Jovanović ubio Dejančića od početka nije mogao da veruje ni Vasa, otac ubijenog Dejana.- Svi smo šokirani. On je bio domaćin čovek, oženjen, otac troje dece i deda troje unučadi. Radio je u Švedskoj, tamo je stekao i penziju. Dejan i moj sin bili su najbolji prijatelji. On ga je čak vodio sa sobom u Švedsku - rekao je tada starac.Olakšanje Gordana Petković, sestra recepcionera jovanovića, za kurirZnala sam da moj brat nije ubica!- Znala sam od prvog dana da moj brat to nije mogao da uradi, znam ga otkako se rodio. Starija sam od njega 11 godina i ja sam ga čuvala. Znam dobro kakav je čovek i nijednog trenutka nisam poverovala u ono što je o njemu rečeno - kaže Gordana Petković, sestra recepcionera Dejana Jovanovića.Ona kaže da ne zna zbog čega bi Milica pucala na Dejančića i njenog brata.- Ne poznajem tu devojku i ne znam ništa o njoj. Drago mi je što je uhapšena i što je istina otkrivena, jer je skinuta ljaga s imena moga brata i naše porodice - drhtavim glasom govori ožalošćena sestra i nastavlja:- Dejanu to sada ne znači ništa, on je i dalje u komi, nesvestan šta se dešava. Nadam se da će se oporaviti i da će nastaviti da živi.

Ekipa Kurira

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...