STRAVIČNA NESREĆA UZELA I TREĆU ŽRTVU: Preminulo i dete povređeno u nesreći na auto-putu kod Niša
Foto: M.M.

Posle prevrtanja

STRAVIČNA NESREĆA UZELA I TREĆU ŽRTVU: Preminulo i dete povređeno u nesreći na auto-putu kod Niša

Crna Hronika -

NIŠ - Jedno dete, povređeno noćas u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Niša, umrlo je u Kliničko-bolničkom centru u tom gradu, rečeno je u toj ustanovi.

STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA Prevrnuo se auto pun migranata, 2 poginula, 10 povređenih! Vozač pobegao!

Foto: M. M.
Foto: M. M.

Podsetimo, kako je rečeno, u toku prepodneva u Klinički centar dovezeno je još jedno dete koje je povređeno u nesreći a koje u prvi mah nije pronađeno zbog mraka. Do nesreće je došlo rano jutros na autoputu Niš-Beograd kada se prevrnulo vozilo u kojem su se prevozili ilegalni migranti. Na mestu nesreće poginula su dva migranta a desetoro ih je povređeno, među kojima je bilo i petoro dece.

Ukupno je bilo čak 12 migranata u tom automobilu, a povredjeni su prebačeni u Urgentni centar u Nišu.

Potvrda i od direktora Kliničkog centra Zorana Radovanovića

Dete koje je bilo teško povređeno jutros u saobraćajnoj nesreći na autoputu Niš-Beograd, kod sela Draževac, umrlo je u Kliničkom centru u Nišu, potvrdio je danas direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović. On je rekao da je naknadno u Klinički centar Niš dovedeno još jedno povređeno dete u toj nesreći i da je u toku dijagnostika.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Na licu mesta su poginule dva Avganistanca, a ukupno 11 migranata je povređeno uključujući šestoro dece od kojih je jedno kasnije preminulo, dve žene i tri muškarca. Među povređenima je žena kojoj su amputurane obe noge, kaže Radovanović i dodaje da je jednom pacijentu polomljena butna kost.

Policija je izvršila uviđaj i intenzivno traga za vozačem koji je pobegao sa mesta nesreće, saopštio je MUP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja