PROKUPAČKA RADNICA PRENERAŽENA NAKON PLJAČKE: Uz pretnju pištoljem pokupio joj sav pazar
Foto: Biljana Roganović

U prodavnici nedaleko od Doma zdravlja

PROKUPAČKA RADNICA PRENERAŽENA NAKON PLJAČKE: Uz pretnju pištoljem pokupio joj sav pazar

Crna Hronika -

PROKUPLJE - U prodavnici nedaleko od Doma zdravlja, sinoć oko 21.30, zasad nepoznati mladić upao je i uz pretnju pištolja od prodavačice pokupio sav pazar.

Nakon što je uzeo novac udaljio se u napoznatom pravcu. Kako smo saznali policija traga za njim. Prodavačica je još u šoku i kže da se nije nadala da će joj se takva neprijatna situacija desiti.

- Ušao je i tražio cigarete. Okrenula sam da ih uzmem sa rafa i kada sam se ponovo vratila u prvobitno stanje, već je stajao kraj mene. Mislila sam da želi nešto sa police, ali sam spustila pogled i videla pištolj. Nisam sigurna da li je bio pravi, ali sam se u trenutku oduzela - priča nam ona.

Ona dodaje da je tražio da mu da pazar i da mu je ona rekla da uzme sam. On joj je odbrusio da ona mora da mu da sav novac koji ima u kasi.

- Samo sam mu pružila pare i on je istrčao. Nije imao masku i po izgledu čini mi se da je reč o mlađem muškarcu. U trenutku nisam mogla da dišem od straha. Izašla sam na vrata i videla da ide u pravcu Doma zdravlja. Odmah sam pozvala gazdu i policiju - kaže još uvek vidno uzbuđena žena.

Pre dva dana, na ovom istom potezu prijavljeno je da se kreće čovek, koji se skida i pokazuje polni organ. Iako je reč o izuzetno prometnom kraju, osvetljenje nije baš dobro, a u poslednje vreme sve su češći napadi raznih vrsta. (B. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track