Ceca još nije nasledila Arkana

Otkrivena dugo čuvana tajna

Ceca još nije nasledila Arkana

Crna Hronika -
Ni 12 godina od ubistva Željka Ražnatovića sud nije doneo pravosnažno ostavinsko rešenje o nasleđivanju njegove imovine

BEOGRAD - Šta će biti s kućom?!Svetlana Ražnatović ni 12 godina posle ubistva supruga Željka nije i zvanično postala vlasnik imovine koja je ostala posle Arkanove smrti!- Sud nije doneo pravosnažno ostavinsko rešenje o nasledstvu nad imovinom Željka Ražnatovića Arkana. To se, međutim, ne odnosi na kuću u Ulici Ljutice Bogdana i ta kuća nije predmet ostavinske rasprave, jer je kuća postala Cecino vlasništvo još pre Arkanovog ubistva - izjavio je za Kurir Cecin zastupnik, advokat Miša Petrovski.On je rekao da je ostavinski postupak pokrenut još 2003, ali je zastao zbog „procesnih stvari koje nisu rešene“.- Tek kad one budu završene, znaće se šta je sve predmet Arkanove zaostavštine i kolika je njena vrednost - objasnio je Petrovski za Kurir.Tajna da Arkanova imovina još nije podeljena naslednicima izbila je na videlo juče u Višem sudu tokom postupka koji je protiv pevačice pokrenuo Vojislav Đurković iz Bijeljine zbog duga od 116.063 evra sa kamatama. Đurković je juče od suda tražio da se Ceci privremeno zabrani da eventualno proda kuću, kako bi osigurao da će imati odakle da mu vrati novac. Sudija Jelena Kilibarda o navedenoj zabrani odlučiće na ročištu 13. novembra. Do tada bi trebalo da pribavi i informacije o postupku raspodele Arkanove zaostavštine!

Vilu traži i bivša Arkanova supruga NatalijaŽeljko Ražnatović ubijen je 15. januara 2000. godine u beogradskom hotelu „Interkontinental“ i iza sebe je ostavio devetoro dece. Njegova prva supruga Natalija Martinović već 12 godina spori se sa Svetlanom Ražnatović oko Arkanove imovine. Prema nezvaničnim informacija, iako se vila kod stadiona Crvene zvezde vodi na poznatu pevačicu, ni njen status nije u potpunosti rešen, a Natalija Martinović, Arkanova bivša supruga, navodno je 2010. godine pokrenula postupak u kom raspodele druge imovine traži i vilu na Dedinju navodeći da je ugovor na osnovu kog je Ceca postala vlasnica falsifikovan.

Arkanova imovina:- nekoliko menjačnica i pekara- SDG kompanija- kockarnica- dve građevinsko-stambene zadruge- desetine butika- brojne nekretnine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track