CRNA NOVOGODIŠNJA NOĆ NA PALIĆU: Poginuo samo 25 minuta pre ponoći
Foto: Fonet/Ilustracija

Teška saobraćajna nesreća na Palićkom putu

CRNA NOVOGODIŠNJA NOĆ NA PALIĆU: Poginuo samo 25 minuta pre ponoći

Crna Hronika -

SUBOTICA/PALIĆ - Samo 25 minuta pre ponoći i dočeka Nove godine na Trgu u Subotici, jedna osoba je izgubila život u saobraćajnoj nesreći, 31. decembra u 23 sata i 35 minuta.

Saobraćajna nesreća se desila sinoć u 23.35, na Palićkom putu, nedaleko od tržnog centra Šopi, a kako saznajemo traka od Subotice prema Paliću na tom delu puta bila je zatvorena oko sat vremena, zbog uviđaja.

Uoči dočeka 2017. godine, lekarske ekipe Službe za hitnu medicinsku pomoć su imale 50 intervencija u gradu i naseljima Bajmok i Čantavir.

- Urgentna ekipa je intervenisala kod pacijenta sa iznenadnom srčanim zastojem i pacijent je nakon povoljnog ishoda reanimacije transportovan na Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opšte bolnice Subotica, kaže Mihaela Budimski, PR Doma zdravlja.

Medicinski tehničari su kako ističe imali 15 intervencija, a bilo je i 65 ambulantnih pregleda (za 24 sata) u Službi hitne pomoći. Pacijenti su dolazili zbog tegoba u vidu povišene telesne temperature, povišenog krvog pritiska i lakših povreda.

(N.H.K)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track