VOZAČ IZGOREO, SUVOZAČ ISPAO IZ ROVERA: Vukašin (28) i Dragan (28) stradali u jezivoj nesreći!
Foto: Privatna Arhiva

Tragedija kod Uba

VOZAČ IZGOREO, SUVOZAČ ISPAO IZ ROVERA: Vukašin (28) i Dragan (28) stradali u jezivoj nesreći!

Crna Hronika -

Mladići sa Uba poginuli juče oko tri sata ujutru u automobilu koji je sleteo s puta, udario u stub, a potom se zapalio u naselju Lončanik kod Uba

UB - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutro oko tri sata dogodila na magistralnom putu Obrenovac-Ub poginula su dvojica mladića - Vukašin Kostić (28) i Dragan Nenadović (28).Nesreća se dogodila u naselju Lončanik, kad je „rover“ u kome su se nalazili mladići sleteo s puta, udario u ćupriju, a potom u betonski stub, nakon čega se zapalio, a pretpostavlja se da je uzrok bila neprilagođena brzina. Automobilom je upravljao Kostić, dok je Nenadović bio na mestu suvozača i on je, kako saznajemo, od siline udarca ispao iz automobila. Telo vozača pronađeno je tek kad su vatrogasci ugasili automobil.

Zanemeo od užasa... Svedok nesreće pokazuje mesto gde je vozilo sletelo
Zanemeo od užasa... Svedok nesreće pokazuje mesto gde je vozilo sletelo

Izleteli iz krivine- Bilo je jezivo. Oko tri sata čuo sam jak udarac, imao sam utisak kao da je bomba eksplodirala. Izašao sam napolje, a ispred moje kuće je goreo automobil - priča potreseni Nebojša Marinković, ispred čije se kuće desila nesreća.On objašnjava da je automobil izleteo iz krivine, upao u kanal i udario u ćupriju, koja ima armirani beton.- Verovatno usled velike brzine kojom su išli automobil se odbio od ćupriju i udario u stub. Tu se zaustavio i počeo da gori. Pored automobila videli smo mladića, koji je, najverovatnije, proleteo kroz šoferku i pao na dva metra od vozila. Pošto je automobil goreo, odvukli smo ga malo dalje. Stigla je Hitna pomoć, ali nisu uspeli da ga reanimiraju - prepričava dramu Marinković i dodaje da nisu ni znali da u automobilu ima još nekoga.Dok nam pokazuje mesto nesreće, navodi da se vatra širila velikom brzinom i da su se plašili da će eksplodirati.

Intervenisali vatrogasci

- Plamen je bio visok nekoliko metara, pokušali smo da ugasimo, ali nažalost nismo uspeli. Ugasili su ga vatrogasci, koji su brzo stigli na lice mesta. Tek kad je vatra polako počela da se gasi, videli smo da je za volanom još jedna osoba. Delovi njegovog tela bili su potpuno ugljenisani. Žao mi je što nismo uspeli da ga izvučemo, bez obzira na to što je verovatno bio mrtav i pre požara - kaže potreseni čovek i dodaje da je automobil verovatno išao oko 150 na sat kad je od udarca uspeo da razbije armirani beton na ćupriji.Sagovornik Kurira dodaje i da je jedan far od automobila pronašao 30 metara dalje od mesta sletanja.

TugaRODITELJI NA MESTU NESREĆEPrema rečima meštana, obojica mladića su sa Uba. Vukašin ima rođenog brata, dok je Dragan iza sebe ostavio neutešne roditelje i sestre. Na mesto nesreće juče je došla porodica jednog stradalog mladića. Upalili su sveće i ostavili cveće, a jecaji nesrećne majke rastužili su svakog prolaznika koji se tu našao.

J. Rafailović Lj. Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track